El candidat a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha celebrat el discurs del rei Felip VI el Dia de la Constitució. L’ex primer ministre francès ha assegurat en un tuit que la “Constitució ens ha donat 40 anys únics de democràcia, convivència i respecte entre autonomies” i ha lloat “la crida de Felip VI al diàleg i a preservar l’esperit de reconciliació de la Transició”.

Al seu discurs, Felip VI ha volgut posar en valor “la voluntat de tots els espanyols de voler entendre’s; de respectar les idees dels altres, de comprendre y acceptar les diferències posant fi a la persecució política i a la intolerància” que va suposar la Transició.

Valls, que aquesta setmana va ser increpat per mig centenar de persones quan presentava les seves propostes de seguretat al barri del Raval, començarà a detallar el seu programa en un acte que tindrà lloc la setmana vinent al Palau de Congressos de Barcelona sota el lema “Suma’t a Manuel Valls per Barcelona”.

 

Nou comentari

Més notícies

Colau avisa Valls que ha d’acceptar la protesta en els seus actes

L'alcaldessa replica així a les queixes del candidat i de Ciutadans pel boicot d'ahir al Raval

Cs s’indigna per la presència d’una regidora de la CUP i una diputada dels comuns al boicot a Valls

Twitter es converteix en terreny de retrets de Cs i la CUP els eplica amb una referència a les manifestacions de SCC

Un boicot arruïna un acte de Manuel Valls al Raval

El candidat que té el suport de Cs ha hagut de deixar a mitges la presentació de les seves propostes de seguretat pels crits de col·lectius socials i independentistes

Fernández Díaz: “Colau és el ‘Grinch’ que arruïna el Nadal”

També ha qualificat el pessebre de nyap i n'ha exigit un de tradicional