Si Manuel Valls vol ser candidat a l’alcaldia de Barcelona haurà d’aprendre a suportar la protesta. És el missatge llançat avui per Ada Colau, que en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha replicat a les queixes del mateix Valls –que va qualificar d'”intolerants” els manifestants– i de Ciutadans pel boicot d’ahir. Un regidor de Ciutadans, fins i tot va retreure directament a Colau la presència d’una diputada d’En Comú Podem a la plaça on es feia l’acte boicotejat.

[r:1]

 “A mi m’ha passat, hi ha actes que no he pogut parlar. Quan tens un càrrec públic saps que et trobes en aquestes situacions”, ha argumentat l’alcaldessa. Colau ha explicat que encara ha de preguntar què va passar exactament, però en tot cas també ha dit a la ciutadania que pugui ser crítica amb Valls “que pensi si no està generant l’efecte contrari”. “Perquè el senyor Valls està buscant dir que hi ha una situació d’alarma”, ha afegit.

Més notícies

Un boicot arruïna un acte de Manuel Valls al Raval

Notícia: Un boicot arruïna un acte de Manuel Valls al Raval
Comparteix
El candidat que té el suport de Cs ha hagut de deixar a mitges la presentació de les seves propostes de seguretat pels crits de col·lectius socials i independentistes
Notícia: Un boicot arruïna un acte de Manuel Valls al Raval - Mobile

Valls celebra el discurs de Felip VI i la seva crida al diàleg

Notícia: Valls celebra el discurs de Felip VI i la seva crida al diàleg
Comparteix
El candidat a l’alcaldia de Barcelona defensa recuperar l’esperit de reconciliació de la Transició
Notícia: Valls celebra el discurs de Felip VI i la seva crida al diàleg - Mobile

Nou comentari

Comparteix