Maragall acusa Valls de ser “pro dependència total”

L’exconseller d’Exteriors participa en el seu primer acte com a candidat d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona a la Farinera del Clot

El candidat d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha acusat a Manuel Valls de ser “pro dependent total” de Madrid. Amb aquestes paraules ha replicat a l’ex primer ministre francès, qui en una entrevista recent al diari ARA ha defensat que, com a alcalde, podria “obtenir molt del govern de Madrid”. 

“No és que no sigui independentista sinó que és pro dependència, és un pro dependent total, nosaltres volem ser independents gairebé de nosaltres mateixos, volem ser republicans“, ha dit Maragall. L’exconseller d’Acció Exterior ha participat en el seu primer acte com a candidat a la Farinera del Clot amb Jovent Republicà, les joventuts d’ERC. Aquest divendres Alfred Bosch, que fins ara era el líder d’ERC a l’Ajuntament, va prendre possessió del seu nou càrrec com a conseller en substitució del propi Maragall.

[r:1]

En aquest primer acte, Maragall ha alertat als joves del partit que si no creuen que “república és anar radicalment al fons de les qüestions en el sentit democràtic, en el sentit feminista, ecològic i de construcció d’una realitat institucional europea digne”, s’estarà “fent petit nacionalisme molt menys interessant”. El candidat ha afegit: “I no som ni petits ni nacionalistes poc interessants, sinó tot el contrari”.

Més informació

Nou comentari