Valls vol pactar amb el PSC i apel·la als exvotants de CiU

El candidat a l'alcaldia de Barcelona assegura que el debat sobre el preu del bitllet de bus o la T-10 "no interessa als barcelonins"

El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls assegura en una entrevista al diari ARA que vol pactar amb el PSC. “Barcelona necessita els socialistes, jo els necessito. Potser ells em necessiten a mi”, defensa Valls, que fa una crida als socialistes catalans perquè s’uneixin a la seva plataforma electoral. “S’ha de ser generós, crec que per als barcelonins seria una aposta molt generosa i potent”, afirma. 

L’alcaldable també apel·la als votants de “CiU, Trias o Puigdemont” perquè diu que “hi ha independentistes que poden votar per un alcalde que vol recuperar Barcelona”. “La gent del seny que s’estima Barcelona, que sap que l’ordre és important, que són comerciants, aquesta gent no pot acceptar el desordre i l’aliança entre populisme i separatisme”, avisa.

[r:1]

Valls defensa que, com a alcalde, podria “obtenir molt del govern de Madrid”, que assegura que “ha d’escoltar Barcelona”. L’exprimer ministre francès acusa l’alcaldessa Ada Colau de fer “perdre llocs a Barcelona en el rànquing internacional” per la seva “gestió amb el tema del procés”. 

En un dels moments més virals de l’entrevista, la directora de l’ARA, Ester Vera, pregunta a Valls quan val un bitllet de bus o la T-10, però el candidat a les municipals no respon perquè, diu això “no interessa als barcelonins”. “No vull entrar en aquest debat, o parlar de quant costa el pa. Li puc dir que quan agafo el taxi és entre 7 i 10 euros el que faig”, afegeix. 

Més informació

Nou comentari