Ernest Maragall: “Barcelona ha de ser la capital republicana”

El candidat a alcalde ha estat entrevistat a Catalunya Ràdio i ha detallat com serà la seva candidatura

L’alcaldable Ernest Maragall, que ahir va donar el tret de sortida a la seva candidatura, ha ofert una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dimecres on ha fet les primeres declaracions com a candidat d‘ERC a la capital catalana. Després de fer balanç de la seva actuació com a conseller d’Acció Exterior, ha manifestat que “Barcelona ha d’assumir el rol de capital republicana” i s’ha mostrat obert a pactar amb qualsevol força “progressista i republicana” per formar govern després de les eleccions del 26 de maig.

[r:1]

Pel que fa als problemes de la ciutat, ha assenyalat que cal explicitar les “causes de fons” de la “pèrdua de drets i qualitat de vida” dels ciutadans. També ha subratllat que Barcelona no pot ser una “ciutat mercat” i que no s’ha de deixar comprar.

El pes de la figura del seu germà Pasqual també ha ocupat part de l’entrevista. Preguntat per com pensa lluitar contra el “llençol” del cognom Maragall, ha contestat que ho farà amb un projecte “compromès” i amb “credibilitat i confiança”. Finalment, ha asseverat que l’edat no serà un problema, tot i que és un tema que el preocupa. “Em sento capaç? Doncs sí”, ha sentenciat.

[r:2]

Més informació

Nou comentari