Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ernest Maragall: “Barcelona ha de ser la capital republicana”
  • CA

L’alcaldable Ernest Maragall, que ahir va donar el tret de sortida a la seva candidatura, ha ofert una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dimecres on ha fet les primeres declaracions com a candidat d‘ERC a la capital catalana. Després de fer balanç de la seva actuació com a conseller d’Acció Exterior, ha manifestat que “Barcelona ha d’assumir el rol de capital republicana” i s’ha mostrat obert a pactar amb qualsevol força “progressista i republicana” per formar govern després de les eleccions del 26 de maig.

[r:1]

Pel que fa als problemes de la ciutat, ha assenyalat que cal explicitar les “causes de fons” de la “pèrdua de drets i qualitat de vida” dels ciutadans. També ha subratllat que Barcelona no pot ser una “ciutat mercat” i que no s’ha de deixar comprar.

El pes de la figura del seu germà Pasqual també ha ocupat part de l’entrevista. Preguntat per com pensa lluitar contra el “llençol” del cognom Maragall, ha contestat que ho farà amb un projecte “compromès” i amb “credibilitat i confiança”. Finalment, ha asseverat que l’edat no serà un problema, tot i que és un tema que el preocupa. “Em sento capaç? Doncs sí”, ha sentenciat.

[r:2]

Més notícies
Ernest, segons Pasqual
Notícia: Ernest, segons Pasqual
Comparteix
L’exalcalde i expresident desgrana anècdotes i records del seu germà, que ara segueix els seus passos i aspira a liderar l’Ajuntament de Barcelona
Ernest Maragall deixa la conselleria i Alfred Bosch el substituirà divendres
Notícia: Ernest Maragall deixa la conselleria i Alfred Bosch el substituirà divendres
Comparteix
L'alcaldable d'ERC per Barcelona inicia la sortida de la Generalitat i s'estrenarà el proper 10 de desembre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa