Alejandro Fernández diu que el PP no farà “una genuflexió” davant Valls

El màxim dirigent català del PP ha aprofitat per titllar Vox de "populistes" i ha apuntat que "rebentar-ho tot no soluciona el problema"

“No farem una genuflexió acrítica davant d’algú que no ha fet una oferta política”, ha reblat el president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, en referència a Manuel Valls. Amb aquestes paraules Fernández ha descartat de nou sumar-se a la plataforma de l’exministre francès Manuel Valls a l’alcaldia de Barcelona en considerar que el PPC té un “projecte propi”.

Fernández s’ha mostrat confiat que els populars es presentaran a les eleccions municipals a la capital catalana i que sobrepassaran “generosament” el 5% dels vots necessaris per obtenir representació. Durant un dinar al Círculo Ecuestre, Fernández ha criticat també l’estratègia política de Vox, aclarint que no li agrada, i els ha titllat de populistes. De fet, ha apuntat que liquidar d’estat de les autonomies “és impossible” i ha fet valer que “rebentar-ho tot no soluciona el problema”.

Més informació

Nou comentari