Mascarell: “Si haig de ser candidat ho seré, però la intenció és una candidatura unitària”

El delegat del Govern a Madrid diu al Tot Barcelona que manté converses per impulsar una marca electoral sobitanista àmplia

Ferran Mascarell –actual delegat de la Generalitat a Madrid, exregidor de Pasqual Maragall a l’Ajuntament de Barcelona i exconseller del tripartit i del govern d’Artur Mas– no tira la tovallola i encara espera impulsar una candidatura sobiranista “al més unitpària possible” per a Barcelona en les eleccions municipals del 26 de maig.

En declaracions al Tot Barcelona aquest dilluns a la nit, admet que “no està res decidit”. Tanmateix, afegeix: “Si hi haig de ser jo el candidat ho seré, però no és la intenció. Estic parlant amb molta gent i crec que encara podem crear una plataforma àmplia”. 

A l’hora de concretar, no es vol referir al PDECat. “Això no va de partits sinó de gent, la gent que pot estar al voltant del PDECat, o de Junts per Catalunya o de la Crida, i gent que no està en cap d’aquestes òrbites. Està tot obert”, insisteix.

Aquest cap de setmana, Mascarell va publicar a Twitter dos vídeos en què explica la seva visió de Barcelona i de com s’ha de dirigir des de l’Ajuntament pel benestar dels ciutadans que hi viuen.

Més informació

Comentaris

    LLARENA dPENA 27/11/2018 5:13 pm
    Doncs anem bven arreglats, siEAC (Esquerra Autonomista de CAT - antiga ERC) no us vol ni per les europees.

Nou comentari