Ferran Mascarell entra en campanya

El delegat del Govern a Madrid i impulsor de la Crida publica diversos vídeos a Twitter i parla d'un "projecte renovat" per Barcelona

El delegat del Govern a Madrid i impulsor de la Crida Nacional per la República, Ferran Mascarell, podria estar a punt d’anunciar que entra de ple en la campanya per les eleccions municipals de 2019. El polític ha publicat fins a quatre piulades en els darrers dies on parla d’un “projecte renovat” per Barcelona i explica que els barcelonins exigeixen “una llista de ciutat” que reflecteixi els anhels de la ciutadania.

Preguntat pel Tot Barcelona per les seves piulades, Mascarell no ha volgut fer comentaris i s’ha limitat ha dir que són això, “només piulades”, però ha reconegut que fa temps que rumia ser alcaldable de Barcelona i que quan hi hagi una decisió presa la farà pública. En les seves darreres intervencions als mitjans, inclosa una entrevista a Catalunya Ràdio a finals d’octubre, el portaveu de la Crida ja manifestava la seva intenció d’encapçalar una llista municipal que anés més enllà del PDeCAT i no descartava sumar a Joaquim Forn.

La publicació d’aquestes piulades pot indicar que la comunicació de la decisió final podria a prop, ja que han comptat amb la difusió de Junts per la República, la nova marca de l’expresident Puigdemont, que se n’ha fet ressò a través de les seves xarxes socials i de l’aplicació de missatgeria Telegram.

“Pasqual Maragall deia sempre, la ciutat és el lloc que recull els problemes i de vegades ens oblidem que és el lloc que els pot resoldre”, diu Mascarell en un dels vídeos que ha publicat. “Per això parlo tant de renovar el concepte de benestar a la ciutat”, afegeix assenyalant que el benestar difícilment és assolible quan tens tants problemes amb l’habitatge o amb la feina.

Més informació

Nou comentari