65 candidats participaran en les primàries per una llista independentista unitària a Barcelona

S'han presentat en un acte que ha reunit unes 400 persones en què s'ha anunciat que ja hi ha 23.000 inscrits per votar

La plataforma Primàries Catalunya ha presentat aquest divendres els 65 candidats que participaran a les primàries que tenen l’objectiu d’impulsar una candidatura unitària independentista per a les eleccions municipals a Barcelona.

En un acte aquest divendres al vespre en què s’han reunit unes 400 persones, Primàries Catalunya ha presentat els candidats, que han pogut explicar breument el programa de la seva candidatura, segons ha informat l’ANC en un comunicat.

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha defensat que les primàries a Barcelona han d’aconseguir que la ciutat sigui “la punta de llança per aconseguir la independència” i ha reivindicat que són una aposta per impulsar noves fórmules de participació ciutadana.

“Apostem per que hi hagi més vinculació entre electors i electes”, ha sostingut, i ha assenyalat que la participació ciutadana ha de ser també per elaborar els programes electorals i controlar el seu compliment durant la legislatura.

Paluzie ha explicat que ja hi ha més de 23.000 inscrits per votar en les primàries a Barcelona i que es faran debats perquè la ciutadania pugui conèixer als candidats i els seus projectes.

Més informació

Nou comentari