Jordi Graupera i Eduard Voltas s’enganxen a Twitter per les primàries que promou l’ANC a Barcelona

“Això és mentida i t’agrairia que ho corregissis”. Amb aquesta reclamació, Jordi Graupera ha obert la polèmica a Twitter amb Eduard Voltas. La discussió és sobre les primàries a les eleccions municipals a Barcelona en què Graupera és el principal candidat i que l’ANC promou. Un projecte presentat inicialment amb la intenció que tots els partits sobiranistes s’hi afegissin però que, davant la negativa i la indiferència de les tres formacions apel·lades –ERC, PDECat i la CUP–, amb tota probabilitat acabarà sent la quarta candidatura independentista el 26-M. Una situació que és interpretada per Voltas com una fragmentació que afebleix l’espai sobiranista i que dona més possibilitats de guanyar a Manuel Valls amb el suport de Cs,

L’estira-i-arronsa entre Graupera i Voltas ha començat per una frase de l’editor al seu article al diari ‘El món’ d’ahir, titulat Primàries: el suïcidi de l’ANC?. “La participació en política és lliure, tothom hi té dret, i són els ciutadans amb el seu vot els únics que poden dir si en un Parlament o en un consistori hi ha d’haver 3 partits o 30. Tampoc tinc massa a dir sobre el fet que es declarin uns objectius i se’n tinguin uns altres”. Aquest “es declarin uns objectius i se’n tinguin uns altres” ha encès Graupera.

I Voltas ha obert un fil per respondre-li, anunciant que tenia tantes coses a dir-li que no sabia ni “per on començar”.

I en un dels tuits del llarg fil, Eduard Voltas, torna a dir que les intencions actuals d’aquesta candidatura no són les declarades inicialment.

En una altra piulada, Voltas li retreu a Graupera que faci referència en públic, en un tuit, a una conversa que ells dos havien tingut en privat.

Més tard, Graupera ha tornat a la càrrega i ha donat per fet que Voltas accepta implícitament que no ha canviat mai de discurs sobre què han de ser les primàries.

Comentaris

  David Novembre 25, 2018 | 10:37
  Després de l'autoderrota de l'any passat el moviment indepe passarà uns 10 anys de penúries i desfetes abans de recuperar-se , si és que es recupera i si és que és capaç de plantar cara algun dia....
  Gongylus Novembre 25, 2018 | 11:57
  El que han de fer els partits és apuntar-se a les primàries. La resta són excuses de mal pagador.
  Gongylus Novembre 25, 2018 | 11:58
  El que és un suïcidi col·lectiu és la desunió dels partits independentistes.
  Angelblau Novembre 25, 2018 | 14:40
  Aquest tal Boltas te el culllogat. No es pas de fiar.
  Marce Ramon Novembre 25, 2018 | 14:58
  Crec que fa temps que ERC te un objectiu i obsessió clara, guanyar per majoria, fer MHP un dels seus, i a partir d'aquí ampliar las basses creant o pactant un altre tripartit. Si tant l'hi preocupa al Voltas i per tant a ERC, que Valls pugui guanyar, doncs lo més raonable es buscar la unió, en comptes de defensar obstinadament la seva via, es ERC qui no vol la unió, i son ells que en certa forma provocant que la ANC, farta de polítics partidistes faci un pas endavant. Ara ploren per que ve
  SIEGFRIED Novembre 25, 2018 | 19:51
  ...SUSANA GIMENEZ Y MORIA CASAN...
  kiko Novembre 25, 2018 | 19:53
  no es pot tenir un quart partit independentista, nomes dividira vots i fara perdre alcaldies i regidors.
  desorientat Novembre 26, 2018 | 00:31
  No sé perquè l'ANC s'ha ficat en aquest embolic. Si els partits "indepe" no volen fer una llista única, perquè l'ANC insisteix en fer primàries... amb qui compten, amb indepes a qui no els agrada cap partit independentista?
  Juanjo Novembre 26, 2018 | 14:35
  Com a soci actiu d'ANC en el meu municipi, dono fe que, qui és més reaci a fer una llista independentista, ni que sigui de mínims, és ERC. Em dol molt dir-ho, però al meu municipi és així. Crec que a nivell nacional van pel mateix camí. Parafrasejant l'Astèrix, goso dir: Estan bojos aquests catalans pseudoindependentistes, sobiranistes, autonomistes. El poble, però, espero que els sàpiga posar a cadascú al seu lloc.

Nou comentari

Més notícies

65 candidats participaran en les primàries per una llista independentista unitària a Barcelona

S'han presentat en un acte que ha reunit unes 400 persones en què s'ha anunciat que ja hi ha 23.000 inscrits per votar

Núria de Gispert s’apunta a les primàries per tancar la llista de Barcelona

Un dels noms de pes de Demòcrates participarà en la plataforma ideada per Jordi Graupera