Collboni troba que el principi d’acord per als pressupostos amb ERC és un “un pas molt important”

El primer tinent d'alcaldia aplaudeix l'anunci fet per Colau i Maragall després d'una reunió sense el soci socialista del govern municipal

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat aquest divendres que el principi d’acord a què ha arribat el govern municipal i ERC per a l’aprovació dels pressupostos municipals per al 2020 “és un pas molt important” per obtenir “els comptes que la ciutat mereix”, ha dit.

En declaracions als periodistes, ha explicat que els pressupostos seran “expansius” i que permetran fer més polítiques contra el canvi climàtic, les desigualtats i el desenvolupament econòmic, i ha afegit que els comptes han de permetre començar “molt bé” el mandat.

Collboni ha celebrat que ERC i JxCat “hagin mostrat la seva predisposició” per aprovar els pressupostos, i ha insistit que la voluntat de govern municipal és fer un acord ampli que permeti donar solidesa a la ciutat. 

El cap de files del PSC a l’Ajuntament de Barcelona i primer tinent d’alcaldia ha fet aquestes declaracions hores després de l’escenificació del principi d’acord en una reunió entre l’alcaldessa, Ada Colau, i el president del grup municipal d’ERC, Ernest Maragall, a la qual s’ha convidat la premsa per fer-hi fotos. La part socialista del govern municipal, per tant, ha quedat exclosa d’aquesta imatge, tot i que la regidoria de pressupostos penja de la tinença d’alcaldia de Collboni, en què s’ha posat l’accent en l’acord entre comuns i republicans. 

Més informació

Nou comentari