Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC avisa de “mesures de control” per vigilar com s’executa el pressupost municipal
  • CA

La portaveu adjunta d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany, ha avisat que els republicans aplicaran “mesures de control” per vigilar com s’executa el pressupost. Els comptes municipals, que necessiten els vots d’ERC per sortir endavant, es treballen en “converses fluïdes” entre l’executiu i el grup republicà. Alamany ha avançat que les quatre prioritats del seu grup són l’emergència climàtica, eradicar la desigualtat, l’emergència habitacional i l’educació d’entre els 0 i 3 anys.

Alamany ha advertit que els republicans establiran mecanismes de seguiment i control per vigilar que els comptes municipals es destinen als objectius marcats. En qualsevol cas, el pressupost encara està pendent d’aprovació. ERC va permetre que el pressupost es tramités però no va assegurar el suport al ple en què s’haurà d’aprovar. 

“Volem tenir mesures per fiscalitzar com s’estan gastant aquests diners”, ha justificat Alamany. Sobre el pressupost, la portaveu republicana ha avançat que assolirà la xifra “històrica” de 3.000 milions d’euros i que la inversió serà de més 100 milions d’euros. 

La portaveu dels republicans ha reivindicat la tasca del seu grup al consistori, recordant que “16 de les 17” propostes d’ERC a l’Ajuntament han estat aprovades. A més, ha posat en valor que el baròmetre municipal va situar els republicans com a primera força municipal, mentre que Colau suspenia per primera vegada com a alcaldessa de Barcelona. 

Més notícies
Govern i oposició en una comissió extraordinària sobre els pressupostos 2020 / ACN - Blanca Blay
El pressupost de Barcelona s’encamina a una aprovació en dos temps
Notícia: El pressupost de Barcelona s’encamina a una aprovació en dos temps
Comparteix
Part de les ordenances saltaran a gener | La investidura de Pedro Sánchez ressona en les negociacions d'Ajuntament i Generalitat
Maragall avisa del cost “molt alt” de no aconseguir aprovar uns pressupostos
Notícia: Maragall avisa del cost “molt alt” de no aconseguir aprovar uns pressupostos
Comparteix
El president d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona recorda que la falta de comptes a l'Estat va contribuir a la convocatòria d'eleccions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa