Maragall avisa del cost “molt alt” de no aconseguir aprovar uns pressupostos

El president d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona recorda que la falta de comptes a l'Estat va contribuir a la convocatòria d'eleccions

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha avisat del cost “molt alt” que pot tenir no aconseguir aprovar uns pressupostos. El líder republicà al consistori ha recordat que la falta de comptes a l’Estat va contribuir a l'”escenificació horrible” que van suposar les eleccions que han acabat amb l’augment de representants per a l’extrema dreta. 

[r:1]

A més, ha advertit que els pressupostos presentats ahir en la comissió extraordinària estan “molt lluny” del que Barcelona necessita. El líder republicà al consistori ha considerat que la capital catalana ha de tenir uns comptes que prioritzin les “urgències socials”, les “desigualtats” i que tinguin una “mirada llarga però també curta”.

[r:2]

Sobre el posicionament d’ERC davant la tramitació dels pressupostos, que els republicans van permetre amb una abstenció ahir en comissió extraordinària, ha declarat que no s’ha de confondre “responsabilitat amb facilitat”. En una entrevista a El Matí de Ràdio 4, Maragall ha apostat per un “exercici de responsabilitat” en l’aprovació dels pressupostos, tot avançant que no ho posaran fàcil.

Més informació

Nou comentari