Adrià Alsina serà el número quatre de la llista de Graupera

El que va ser rival de l'alcaldable en la primeta volta de Primàries Barcelona guanya la a segona volta i queda integrat en la seva candidatura

Adrià Alsina ocuparà el número quatre de la llista de Jordi Graupera per a les municipals de l’any que ve a Barcelona en guanyar la segona volta de les Primàries Barcelona, amb 3.504 vots. Àstrid Bierge, de la candidatura de Graupera, ha quedat la segona en la votació d’aquest cap de setmans, amb 2.988 vots, i ocuparà el número 6 de la llista que es presentarà a les eleccions, ja que els llocs número 1, 2, 3, 5 i 7 ja estaven decidits amb els resultats de la primera volta. “Aquesta llista serà molt, molt, molt potent”, ha dit Alsina quan s’han anunciat els resultats, passada la mitjanit.

Astrid Bierge, de Barcelona És Capital, el dia de la presentació dels candidats de Primàries Barcelona

Astrid Bierge, de Barcelona És Capital, el dia de la presentació dels candidats de Primàries Barcelona

Després de la victòria àmplia de la setmana passada, en la primera volta, Graupera podia decidir si triava algú del seu entorn per al número dos o bé el deixava per Adrià Alsina, que va ser el segon candidat més votat. Finalment, va optar per donar la plaça a Maria Vila, de la seva llista, Barcelona És Capital. Tanmateix, Alsina anirà finalment en la seva llista a les eleccions com a número quatre.

Tanmateix, encara quedaven per cobrir 36 llocs del que serà la llista completa amb 41 noms, i un d’aquests llocs era el número quatre. L’han triat els electors del procés de primàries en la segona volta, que s’ha fet fins a aquest diumenge a les vuit de la tarda. En la segona volta hi han votat 6.254 persones.

Més informació

Comentaris

    gregal 24/12/2018 12:52 pm
    Excel·lent notícia, però el més important és que la candidatura sigui la guanyadora pel bé de Barcelona. ENDAVANT!!!!

Nou comentari