Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Graupera adverteix que Valls podria guanyar perquè “és un dels millors polítics catalans del segle”
  • CA

Jordi Graupera, flamant guanyador de les Primàries sobiranistes de Barcelona, ha advertit que Manuel Valls té possibilitats de guanyar les eleccions perquè és “un dels millors polítics catalans del segle”, juntament amb Josep Borrell, que va ser president del Parlament Europeu. Ho ha fet en una entrevista a RAC1, on ha reconegut que “el 21-D el govern pot perdre el control”. Preguntat per Ada Colau, ha elogiat el seu activisme i ha valorat l’existència d’una “esquerra contemporània” a Barcelona. Ha reconegut que projectes com el soterrament de part de la Ronda de Dalt, la “bulevarització” de la Meridiana o la xarxa ortogonal d’autobusos han estat positius. 

Pel que fa als problemes de la ciutat, ha alertat que l’habitatge és el problema “número 1” i que cal construir més pisos per pal·liar aquest conflicte. Respecte als patinets elèctrics, ha recordat que són vehicles adequats perquè no contaminen però ha proclamat que cal entrar en la regulació “amb més emfàsi”. 

Graupera també ha assistit a una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha assegurat que la seva llista “no s’adulterarà a uns despatxos”. Ha negat que cap llista o partit es pugui sumar a hores d’ara a la de Primàries, tot i que ha demanat “unitat de base”. Sobre els llocs 2 i 3 de la llista, que té dret a escollir, ha dit que no ha pres cap decisió però que la prendrà aquesta setmana.

Sobre la intenció de cara a les eleccions, ha afirmat que la seva prioritat és “evitar que Ada Colau torni a ser alcaldessa“. Tot i que no ha descartat “res”, ha declarat que seria “incoherent” pactar amb els comuns. Malgrat tot, ha assenyalat que “mai se sap” i ha recordat que ERC no va voler sumar-se a una llista unitària per pactar amb BComú. 

Més notícies
Maria Vila es perfila per ser la número dos de la llista de Graupera
Notícia: Maria Vila es perfila per ser la número dos de la llista de Graupera
Comparteix
El guanyador de les Primàries de Barcelona, el filòsof Jordi Graupera, té dret a escollir la segona i tercera posició de la candidatura final
Jordi Graupera serà el cap de llista de Primàries de Barcelona a les eleccions
Notícia: Jordi Graupera serà el cap de llista de Primàries de Barcelona a les eleccions
Comparteix
Hi han participat més de 10.000 persones i en segona posició ha quedat Adrià Alsina
De Primàries Barcelona, llistes obertes i llindars del 5%
Notícia: De Primàries Barcelona, llistes obertes i llindars del 5%
Comparteix
Les Primàries arriben als 8.000 vots
Notícia: Les Primàries arriben als 8.000 vots
Comparteix
Hi havia 28.000 inscrits per votar a la candidatura oberta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa