Manuel Valls utilitza l’spam telefònic per fer campanya

Sandra Lázaro relata l'experiència de rebre una trucada de campanya de l'ex-primer ministre francès

La Sandra Lázaro reconeix que encara està en “xoc”. Ahir sobre les 18h va rebre una trucada al fix de casa i, quan va despenjar el telèfon, va escoltar un to de veu “imperatiu” i “gens proper”: era Manuel Valls. La Sandra, fotògrafa de professió, estava escoltant el missatge de campanya gravat que el candidat a alcalde està enviant a través de trucades. De fet, ella no ha estat la primera a escoltar Manuel Valls a l’altre costat del telèfon, i alguns usuaris de Twitter han compartit la seva experiència amb l’alcaldable. El primer impuls va ser el de penjar, però la fotògrafa va voler escoltar el que l’ex-primer ministre francès li volia dir. “Em va picar la curiositat”, relata al TOT Barcelona. 

La fotògrafa no ha estat l’única que ha rebut la trucada de Valls. Alguns dels que han pogut parlar amb el candidat per telèfon han compartit l’experiència a Twitter. 

Admet que li va sorprendre el contingut del missatge, que està centrat sobretot en els suposats problemes de seguretat de Barcelona. En la trucada, Lázaro recorda que el candidat acusava Ada Colau de la inseguretat a la ciutat. Però el que va sobtar més a la fotògrafa va ser el to de veu de Valls, que li va fer recordar als “discursos del franquisme“. “Potser és aquesta la intenció que té”, opina. 

Malgrat els esforços de l’ex-primer ministre francès per convèncer la Sandra, la fotògrafa argumenta que estan “políticament molt lluny”. És la primera vegada que rep una trucada d’aquest tipus, i creu que el missatge de Manuel Valls no serà efectiu, “ni tan sols amb els que tenen pensat votar per ell”.

Les trucades no són l’únic mètode que ofereix Manuel Valls per apropar-se a la seva candidatura. A la pàgina web de la campanya els simpatitzants tenen l’opció de fer donacions al candidat, i si aporten 250€ podran assistir a un “sopar col·loqui” amb el candidat. 

Donacions Valls

Valls demana donacions per la campanya a la pàgina web de la candidatura. | manuelvalls2019.barcelona

Més informació

Comentaris

    Pepe 14/12/2018 3:42 pm
    Suposo que la fiscalia actuara d'ofici contra ell, no?
    xavi 14/12/2018 2:10 pm
    Jo també vaig rebre la trucada d'aquest impresentable

Nou comentari