Crisi interna al taxi: l’associació de Tito Álvarez denuncia un “cop d’estat” a l’assemblea

Un comunicat d'Élite Taxi assenyala "grups minoritaris del sector" que actuen "de forma organitzada"

L’episodi que va acabar amb una dimissió sui generis de Tito Álvarez com a portaveu del comitè de vaga dels taxis –tan peculiar que l’endemà feia ell sol una roda de premsa de balanç de la mobilització, un cop guanyada la votació polèmica– encara porta cua.

Avui mateix, l’associació de taxistes a la qual pertany Álvarez, Élite Taxi, ha difós un comunicat molt dur amb els sectors de l’assemblea que dimecres van revoltar-se contra el comitè de vaga per haver pactat el decret de les VTC amb el departament de Territori i l’AMB. Però, per afegir confusió i continuar alimentant la figura del que va ser el líder del sector, és ell mateix qui ha distribuït el text a través d’un compte de Whatsapp en el qual té una llista de periodistes.

En el text, s’assegura que dimecres hi va haver “grups minoritaris del sector que en cap moment havien aportat res a la logística i l’estratègia de la vaga i de les reivindicacions, que de forma organitzada, van decidir fer un cop d’estat i apropiar-se de l’assemblea“.

 

Els acusen de ser “radicals i sense idees” i d’haver “atemptat contra la llibertat del sector” i d’haver “coaccionat el comitè de vaga”  i “amenaçat molts taxistes que pensaven diferent”.

“Fins ara hem caminat al costat de qualsevol taxista, tots eren els nostre germans. A partir d’ara, alguns heu creuat una línia vermella sense retorn, d’ara endavant no permetrem que determinats grupuscles, alguns dels quals amb interessos particulars en el sector, imposeu una dictadura del caos i de la por sobre el sector”, afegeix el comunicat en to desafiant.

I rematen: “No permetrem que un grup de descerebrats torni a jugar amb les pors, el cansament i la desesperació del sector, perquè ens queda molt camí i molta lluita per davant, amb vosaltres o sense vosaltres, perquè al vostre costat, el sector caminaria cap al abisme, cap a un pou sense fons”.

Més informació

Nou comentari