Cabify ofereix als taxistes poder utilitzar la seva aplicació

El fundador demana a Foment que prengui les regnes i avisa que el decret de la Generalitat expulsarà les VTC de Barcelona

Coincidint amb la vaga de taxis a Barcelona i Madrid, Cabify ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa que pretén portar a l’estat el model de negoci que ja ha activat a Llatinoamèrica i que permet contractar taxis a través de la seva aplicació. Una proposta que segons els seus fundadors, Vicente Pascual i Juan de Antonio, ha de permetre resoldre el conflicte oferint al sector del taxi “més capacitat de rebre serveis” i incrementar la seva oferta.

Segons Pascual, la companyia vol posar en marxa una prova pilot amb els taxistes que s’hi vulguin afegir durant el primer semestre del 2019. De Antonio ha demanat al Ministeri de Foment que prengui les regnes i reguli “mirant el futur”, i ha advertit que una mesura com la que defensa el conseller Calvet després de l’acord amb el sector del taxi “és il·legal” i “significa expulsar” Cabify de Barcelona. En tot cas, ha assegurat que la seva empresa encara no ha adoptat cap decisió sobre marxar o no de la ciutat.

Més informació

Nou comentari