Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Festival Jardins de Pedralbes esgota entrades pels tres primers concerts
  • CA

El Festival Jardins de Pedralbes ha arrencat amb un ritme fulgurant. El cicle musical ha aconseguit esgotar en el seu desè aniversari les entrades disponibles per als primers tres dies de concerts, que arrencaven aquest dimarts amb l’actuació del cantautor britànic James Blunt.

Segons precisa en declaracions a l’ACN el director del festival, Martín Pérez, només abans de l’inici del certamen ja s’havien venut prop de 65.000 entrades, una mostra de “l’estima” i les ganes que tenia el públic de la tornada d’un dels grans esdeveniments musicals que tenen lloc a l’estiu a la capital catalana.

Continuïtat a l’aire

Cal recordar que l’edició d’enguany s’ha vist marcada per la incertesa, després que l’Ajuntament de Barcelona convoqués el passat febrer un concurs públic que va arribar a fer perillar la celebració del festival. Amb el canvi de propietat del Palau i els Jardins de Pedralbes, que han passat a mans de la generalitat, els organitzadors del cicle musical es mostren convençuts de poder arribar a un acord que permeti garantir la continuïtat durant molts anys del festival. “Tots volem que sigui un festival d’èxit pels pròxims anys”, remarca Pérez, que assegura que estan en converses amb el govern català.

L’estrena de la desena edició del festival va aplegar ahir prop de 3.400 persones als Jardins de Pedralbes que no van voler perdre’s la presentació en directe del darrer àlbum del britànic James Blunt, que porta per nom ‘The Stars Beneath My Feet’. Blunt va donar d’aquesta manera el tret de sortida a un cicle que enguany s’allargarà fins al 24 de juliol i que té programats fins a 34 concerts amb artistes i grups de renom com Simply Red, Patti Smith, Andrés Calamaro, Tom Jones, Paul Anka o Kool & The Gang.

Els organitzadors confien en aquesta bona entrada poder millorar les xifres registrades l’any passat, quan gairebé 100.000 persones van poder gaudir dels 42 concerts programats i on es va assolir una ocupació del 95,93%, esgotant entrades en 33 de les actuacions celebrades.

Més notícies
Seu de l'Institut Municipal d'Hisenda de Barcelona / Vicente Zambrano
Clatellada a l’Ajuntament de Barcelona per vulnerar el dret de vaga el 8-M
Notícia: Clatellada a l’Ajuntament de Barcelona per vulnerar el dret de vaga el 8-M
Comparteix
Una jutgessa dona la raó a la Intersindical i revoca un decret amb què es va obligar treballadors a ocupar serveis mínims el dia de la vaga feminista de 2021
El creuer MSC Magnifica en imatge d'arxiu / Wikimedia/ChristianSchd
L’empresa MSC s’obre a limitar l’entrada dels seus creuers a Barcelona
Notícia: L’empresa MSC s’obre a limitar l’entrada dels seus creuers a Barcelona
Comparteix
La companyia "acatarà" les restriccions que s'imposin, però preveu augmentar la seva activitat a la ciutat
Bruce Springsteen durant el concert a Barcelona del 2016 / ACN
La revenda d’entrades per als concerts de Bruce Springsteen es dispara
Notícia: La revenda d’entrades per als concerts de Bruce Springsteen es dispara
Comparteix
Les entrades per veure The Boss a Barcelona s'estan oferint fins a vuit vegades més cares
S'han detectat 28 brots de sarna a Barcelona
La sarna torna amb força a Barcelona
Notícia: La sarna torna amb força a Barcelona
Comparteix
L'Agència de Salut Pública de Barcelona i l'Hospital del Mar confirmen un augment de casos a la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa