Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La revenda d’entrades per als concerts de Bruce Springsteen es dispara

La tornada de Bruce Springsteen a Barcelona ha causat furor entre els fans del veterà músic nord-americà. Les entrades per als dos concerts que The Boss oferirà el 28 i el 30 d’abril del 2023 a l’Estadi Olímpic s’han esgotat aquest dimecres a la tarda, poques hores després de posar-se a la venda. Davant de la previsió que els passis s’acabessin en poca estona, molts dels seguidors de l’artista que s’han quedat sense entrada han recorregut al llarg de la jornada al mercat de revenda, on els preus s’han disparat assolint xifres en alguns casos prohibitives.

En algunes plataformes especialitzades com Viagogo o Ticketbande es poden adquirir entrades per qualsevol dels dos concerts del músic nord-americà a la capital catalana per preus que oscil·len entre els 230 i els 1.000 euros. Això suposa que les entrades s’estan oferint en el mercat de revenda fins a vuit vegades més cares que el preu de sortida original, que anava entre els 82 euros a la part posterior de la pista fins als 125 a les zones de grada amb millor visibilitat.

Un retorn molt esperat

L’expectació per veure Springsteen en la seva tornada a la ciutat sembla no tenir límits. La llegenda del món de la música arrencarà la seva nova gira europea fregant l’aforament complet en els dos concerts a l’Estadi Olímpic. Segons informa la promotora Doctor Music en un comunicat, Barcelona és l’única ciutat a l’estat espanyol on actuarà el músic nord-americà i es descarta “totalment” que s’incorporin a la gira més concerts a altres localitats d’Espanya. L’any 2023 marcarà d’aquesta manera el retorn als escenaris de The Boss, que no feia grans concerts en directe des del 2017, quan va finalitzar una gira internacional de catorze mesos, considerada el tour mundial més important del 2016 per Billboard i Pollstar. “Després de 6 anys, estic desitjant tornant a veure els nostres increïbles i lleials fans el proper any. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band. Ens veiem l’any vinent… i més enllà”, apuntava Springsteen després d’anunciar el seu primer concert a la capital catalana.

La gira de The Boss també passarà per altres ciutats europees com Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza. Pròximament, s’anunciaran més ciutats i noves dates al Regne Unit i Bèlgica.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ricard a juny 08, 2022 | 16:44
  Ricard juny 08, 2022 | 16:44
  Aquest home així podrà ampliar la cabana hípica de la seva filla.
 2. Icona del comentari de: Quim a juny 08, 2022 | 20:12
  Quim juny 08, 2022 | 20:12
  Llarga vida a Bruce Springsteen & E Street Band!! ????
 3. Icona del comentari de: Anònim a juny 08, 2022 | 20:12
  Anònim juny 08, 2022 | 20:12
  Llarga vida a Bruce Springsteen & E Street Band!! ????
 4. Icona del comentari de: Quim Gironella a juny 08, 2022 | 20:13
  Quim Gironella juny 08, 2022 | 20:13
  Llarga vida a Bruce Springsteen & E Street Band!! ????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa