Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bruce Springsteen oferirà un segon concert a Barcelona
  • CA

El veterà músic nord-americà Bruce Springsteen oferirà un segon concert a Barcelona el 30 d’abril del 2023. L’alta demanda d’entrades per a l’actuació prevista per al divendres 28 d’abril del 2023 a l’Estadi Olímpic ha portat la promotora Doctor Music a concertar una altra data dos dies després al mateix escenari.

La llegenda del món de la música arrencarà d’aquesta manera la seva nova gira europea amb un doble concert a la capital catalana que va camí de fregar l’aforament complet a l’Estadi Olímpic. Aquest serà el primer cop que l’artista nord-americà creua l’Atlàntic per recórrer els escenaris de les principals ciutats d’Europa amb el seu inseparable grup The E Street Band.

Retorn als escenaris

Barcelona és l’única ciutat a l’estat espanyol on actuarà, segons informa la promotora Doctor Music en un comunicat, on descarta “totalment” que s’incorporin a la gira més concerts a altres localitats d’Espanya. L’any 2023 marcarà el retorn als escenaris de The Boss, que no feia grans concerts en directe des de 2017, quan va finalitzar una gira internacional de catorze mesos, considerada el tour mundial més important del 2016 per Billboard i Pollstar. “Després de 6 anys, estic desitjant tornant a veure els nostres increïbles i lleials fans el proper any. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band. Ens veiem l’any vinent… i més enllà”, apuntava Springsteen després d’anunciar el seu primer concert a la capital catalana.

A l’Estadi Lluís Companys de Montjuïc encara no coincidirà, però, amb el FC Barcelona, que hi jugarà la temporada 2023-24. L’últim concert que va fer a Barcelona l’artista també en un escenari blaugrana va ser al maig del 2016 quan va actuar al Camp Nou. A l’estadi de Montjuïc ja hi va actuar el 2012.

Barcelona serà doncs el punt de partida d’una gira que portarà Springsteen per ciutats Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zurich, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munich i Monza. Properament, s’anunciaran més ciutats i noves dates al Regne Unit i Bèlgica.

Més notícies
Banyistes a Barcelona / Jordi Play
ENQUESTA | Ets usuari de les platges de Barcelona?
Notícia: ENQUESTA | Ets usuari de les platges de Barcelona?
Comparteix
Ha començat la temporada de platja a la ciutat, amb la prohibició de fumar i les aglomeracions típiques de l'estiu
Entrada de la planta gestionada per Tersa a prop del Fòrum / ACN - Laura Fíguls
La policia acusa la incineradora del Besòs de cremar residus perillosos
Notícia: La policia acusa la incineradora del Besòs de cremar residus perillosos
Comparteix
La Guàrdia Civil sosté que va incinerar aparells elèctrics, medicaments i residus sanitaris tot i no tenir permís
Un taxi passa per davant de les pintades que proliferen al passatge de la Pau, al barri Gòtic / Jordi Play
Pressió a Colau perquè protegeixi el patrimoni històric de grafits
Notícia: Pressió a Colau perquè protegeixi el patrimoni històric de grafits
Comparteix
L'Ajuntament anuncia un milió i mig d'euros extra per esborrar pintades d'edificis històrics
El Revolt de les Monges / Twitter
El lloc més fred de Barcelona on fa fins a nou graus menys de temperatura
Notícia: El lloc més fred de Barcelona on fa fins a nou graus menys de temperatura
Comparteix
El Revolt de les Monges, un paratge frondós dins de Collserola, registra temperatures força més baixes que a la resta de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa