Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ENQUESTA | Ets usuari de les platges de Barcelona?
  • CA

Ja ha començat la temporada alta a les deu platges de Barcelona. I ho ha fet amb la novetat més rellevant pel que fa a la prohibició de fumar. Ara bé, els usuaris que incompleixin la norma seran advertits de la prohibció fins a finals de mes, i a partir del juliol arribaran les sancions. El consistori ha explicat que la normativa pretén “facilitar llocs de convivència més saludables” i amb menys residus. Aquet estiu passat ja es va fer una prova pilot que prohibeix fumar en quatre de les platges de la ciutat, a Sant Miquel, Somorrostro, Nova Icària i Nova Mar Bella.

Aglomeracions típiques d’estiu

L’arribada de la calor abans del previst, amb un maig en què s’ha batut rècord de temperatures altes, sumat a la recuperació del turisme després de dos anys de sequera a causa de les restriccions per la Covid-19, han ofert ja les primeres imatges de les platges de la ciutat de gom a gom. Ara bé, difícilment aquest any s’arribarà al rècord del 2019: 11.977.277 turistes i prop de 33 milions de pernoctacions en hotels i pisos turístics.

Per Setmana Santa es va arribar al 85% de l’ocupació, un bon punt de partida que, no obstant, va posar en alerta l’Ajuntament, en concret, els Comuns, que van parlar “d’aglomeracions insuportables” a Ciutat Vella. I aleshores es va tornar a obrir el meló sobre si calia limitar o no el turisme a la ciutat, i especialment, el turisme de creuers, tenint en compte l’impacte que tenen aquests vaixells en la contaminació i que molts creueristes només passen unes hores a la ciutat.

Slgui com sigui, la platja és un dels principals atractius de la ciutat per als turistes, però també per als veïns. Per això us preguntem si en sou usuaris o si preferiu anar a altres platges metropolitanes o de més enllà.

PollMaker

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa