Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més vols cancel·lats de Ryanair en una nova jornada de protesta al Prat
  • CA

Les anul·lacions de vols pels conflictes laborals no aflueixen al Prat, aquest cop de nou amb afectacions per als clients de Ryanair. Fins a les nou del matí, la companyia irlandesa ha suspès vuit vols amb previsió d’arribada o sortida a l’aeroport de Barcelona aquest dilluns, quan els tripulans de cabina de l’aerolínia han reprès les protestes que ja van iniciar a finals de juny per protestar per les condicions laborals i salarials a l’empresa.

Segons el sindicat USO, la gran majoria de trajectes afectats aquest dilluns a l’Estat espanyol es concentren al Prat, informa l’ACN. En total, hi ha hagut 10 cancel·lacions.

El personal de Ryanair programa aquesta setmana una nova tongada de mobilitzacions fins dijous. Per ara, es preveu que la vaga torni a provocar alteracions quatre dies més de la setmana que ve, entre el 25 i el 28 de juliol. Els treballadors reclamen un nou conveni a l’empresa, adaptat a la legislació espanyola.

Destins afectats

En el cas de Barcelona, els enllaços que s’han cancel·lat són els vols amb destinació a Londres, Milà, Roma i Palma i viceversa. Pel que fa els retards, des de Barcelona se n’han comptabilitzat cinc en les sortides i quatre en les arribades.

A més, a Palma no s’ha operat el trajecte fins a Hamburg d’anada i tornada. A l’aeroport de Girona, s’han produït demores en una sortida i en dues arribades.

Aerolínies amb més suspensions

Les suspensions de vols s’han escampat aquest juliol a aeroports d’arreu d’Europa. Segons un estudi de la consultora de viatges Mabrian, les 10 companyies aèries més afectades han deixat d’operar més de 2.000 vols arreu del continent.

La firma que més rutes ha deixat d’efectuar és Easyjet, que ha tornat a protagonitzar cancel·lacions aquest cap de setmana al Prat. Els avions de la companyia suïssa no s’han enlairat en 1.394 sortides programades entre l’1 i el 15 de juny, sense comptabilitzar les suspensions d’última hora.

En tot cas, Turkish Airlines és l’empresa que ha deixat d’operar més trajectes respecte l’oferta que havia programat. La companyia turca ha deixat a terra el 6,66% dels avions que tenien sortides previstes.

Més notícies
El bateig amb canons d'aigua d'un dels Airbus A320 que operaran a la nova base d'operacions d'Easyjet al Prat / ACN
La vaga d’Easyjet al Prat s’intensifica i augmenten els vols cancel·lats
Notícia: La vaga d’Easyjet al Prat s’intensifica i augmenten els vols cancel·lats
Comparteix
Els vaguistes asseguren que s'ha produït un apropament de l'empresa, però la protesta continua vigent
Una imatge d'arxiu de passatgers esperant un vol a l'aeroport del Prat / Europa Press
Les aerolínies amb més risc de patir cancel·lacions de vols aquest estiu
Notícia: Les aerolínies amb més risc de patir cancel·lacions de vols aquest estiu
Comparteix
Un estudi descobreix les companyies que més sortides han anul·lat aquest juliol, com ha passat també al Prat
Una treballadora de cabina de Ryanair protesta contra els baixos salaris que els paga la companyia / Foto: ACN - Laura Busquets
Voles amb Ryanair al juliol? Anuncia 12 dies més de vaga
Notícia: Voles amb Ryanair al juliol? Anuncia 12 dies més de vaga
Comparteix
Aquest dissabte, 2 de juliol, havia de ser l’últim dia de vaga, però els sindicats han anunciat noves convocatòries
Passatgers fent cua per facturar els equipatges a Ryanair / Foto: ACN - Carola López
Catorze vols cancel·lats al Prat abans d’un cap de setmana clau de l’estiu
Notícia: Catorze vols cancel·lats al Prat abans d’un cap de setmana clau de l’estiu
Comparteix
Els treballadors d'Easyjet mantenen les aturades per dissabte i diumenge, mentre que els de Ryanair les reprendran dilluns

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa