Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La cadena d’hotels “més instagramable” es fixa en Barcelona
  • CA

La cadena hotelera britànica Ennismore prepara la reconversió de l’hotel The Gates Barcelona en un establiment d’aires urbanistes i globals. Seria el primer a Catalunya i a l’Estat sota el segell The Hoxton, la divisió d’hotels més hipster de la firma internacional, segons ha avançat el portal Idealista. S’ha posicionat com a cadena “més instagramable” en rànquings i publicacions de mig món i ara aprofitaria les seves espectaculars vistes a la Torre Glòries de Jean Nouvel i la proximitat al 22@ i el futur parc de les Glòries per marcar perfil cosmopolita a Barcelona.

La remodelació és minuciosa: va començar a finals de 2020 i no s’acabarà fins la primavera de 2022. El nou hotel tindrà 240 habitacions, un restaurant als baixos per a hostes i locals, un bar amb terrassa, sala subterrània per a esdeveniments culturals, una altra per a reunions, una taqueria i una piscina, segons el portal immobiliari. Les habitacions més grans seran tipus apartament, amb saló i cuina, per captar també estades de durada mitjana i llarga. Aquest perfil de viatgers està en auge, empès per l’increment del teletreball durant la pandèmia.

Abans d’acollir el quatre estrelles The Gates Barcelona, l’hotel havia operat sota la marca Silken. El redisseny, a més d’obrir-lo a nous perfils de client, permet a la cadena britànica guanyar temps fins que el mercat turístic surti clarament de la crisi actual global.

És propietat d’un emprenedor indi instal·lat a Londres. Les places fortes d’Ennismore són a Gran Bretanya i Estats Units, tot i que també té hotels destacats a capitals europees com París i Roma. Al seu web presumeix de facilitar el contacte de turistes i veïns als seus amplis vestíbuls i d’iniciatives solidàries com dinars benèfics per als residents en barris vulnerables de l’entorn.

Més notícies
Imatge d'arxiu de turistes a Barcelona / Europa Press
El TSJC enterra el primer pla hoteler de Colau
Notícia: El TSJC enterra el primer pla hoteler de Colau
Comparteix
El govern municipal ja s'havia cobert les esquenes i en va aprovar un de nou a principis d'any
Piscina panoràmica al terrat de l'Orfebreria / Shrem Group
Un antic taller de joies a Glòries, reconvertit en lofts de fins a un milió d’euros
Notícia: Un antic taller de joies a Glòries, reconvertit en lofts de fins a un milió d’euros
Comparteix
El projecte L'orfebreria ha 'salvat' un edifici racionalista fent pisos d'alt standing que poc recorden al passat industrial de la zona
Àtics de quasi un milió d'euros a tocar de Glòries / Culmia
La nova Glòries ja atrau àtics de quasi un milió d’euros
Notícia: La nova Glòries ja atrau àtics de quasi un milió d’euros
Comparteix
Una promoció d'obra nova comercialitza tríplex amb piscina amb vistes al TNC
L'edifici Sucre Factory del 22@ / Exnovo
Una nissaga empordanesa compra un edifici clau del 22@
Notícia: Una nissaga empordanesa compra un edifici clau del 22@
Comparteix
El preu de la transacció de l’edifici de coworking no ha transcendit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa