La cadena d’hotels “més instagramable” es fixa en Barcelona

La reforma minuciosa reorienta l'establiment The Gates per captar al públic cosmopolita

La cadena hotelera britànica Ennismore prepara la reconversió de l’hotel The Gates Barcelona en un establiment d’aires urbanistes i globals. Seria el primer a Catalunya i a l’Estat sota el segell The Hoxton, la divisió d’hotels més hipster de la firma internacional, segons ha avançat el portal Idealista. S’ha posicionat com a cadena “més instagramable” en rànquings i publicacions de mig món i ara aprofitaria les seves espectaculars vistes a la Torre Glòries de Jean Nouvel i la proximitat al [email protected] i el futur parc de les Glòries per marcar perfil cosmopolita a Barcelona.

La remodelació és minuciosa: va començar a finals de 2020 i no s’acabarà fins la primavera de 2022. El nou hotel tindrà 240 habitacions, un restaurant als baixos per a hostes i locals, un bar amb terrassa, sala subterrània per a esdeveniments culturals, una altra per a reunions, una taqueria i una piscina, segons el portal immobiliari. Les habitacions més grans seran tipus apartament, amb saló i cuina, per captar també estades de durada mitjana i llarga. Aquest perfil de viatgers està en auge, empès per l’increment del teletreball durant la pandèmia.

Abans d’acollir el quatre estrelles The Gates Barcelona, l’hotel havia operat sota la marca Silken. El redisseny, a més d’obrir-lo a nous perfils de client, permet a la cadena britànica guanyar temps fins que el mercat turístic surti clarament de la crisi actual global.

És propietat d’un emprenedor indi instal·lat a Londres. Les places fortes d’Ennismore són a Gran Bretanya i Estats Units, tot i que també té hotels destacats a capitals europees com París i Roma. Al seu web presumeix de facilitar el contacte de turistes i veïns als seus amplis vestíbuls i d’iniciatives solidàries com dinars benèfics per als residents en barris vulnerables de l’entorn.

Més informació

Nou comentari