La nova Glòries ja atrau àtics de quasi un milió d’euros

Una promoció d'obra nova comercialitza tríplex amb piscina amb vistes al TNC

La nova plaça de les Glòries ja és un actiu immobiliari de primer ordre. Una promoció de pisos d’obra nova, ubicada al carrer Pamplona i anomenada Innova Barcelona, comercialitza àtics de quasi un milió d’euros amb l’esquer d’una ubicació propera al futur parc urbà i els equipaments i serveis que l’envoltaran. Es tracta de tríplex de 145 metres quadrats amb piscina privada i vistes al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Àtics d’aquest preu i més cars ja fa anys que se’n venen a Barcelona, per exemple al centre de l’Eixample i a Diagonal Mar. Però a l’entorn de Glòries no han estat mai habituals. De fet, el nou bloc està situat a dos carrers de la discoteca Razzmatazz i del tanatori de Sancho d’Àvila. 

“Un barri modern i envoltat de creixement”, amb “vistes privilegiades”, “museus i espais culturals a cada cantonada”, a “25 minuts caminant” de la platja i amb abundant oferta de transport i escoles, diu la promotora SDIN Residencial –que ara opera sota la marca Culmia–, fent una descripció de Glòries i de l’àrea industrial de Marina que hauria fet riure fa pocs anys. L’obra nova, a més, és un segment immobiliari que ha resistit especialment bé la crisi de la Covid-19.

Promoció de pisos ‘Innova Barcelona’ a tocar de Glòries / Culmia

El nou edifici està encara en construcció i preveu entregar claus l’estiu vinent. Té deu plantes d’altura i conté en total 45 habitatges. Els més assequibles tenen només dues habitacions i ja costen 413.000 euros més IVA. De tríplex només n’hi ha 4, informa al TOT Barcelona la promotora. “Dos pisos són per a un habitatge de 115 m2 útils amb 4 habitacions i el tercer pis és una terrassa de 75 m2 amb piscina privada. 

Els nous veïns d’alt standing tindran vistes al carrer Pamplona i a una plaça pública que hi ha darrere l’edifici. Segons indiquen fonts de l’empresa, el preu desglossat són 842.000 euros més el 10% d’IVA i un suplement opcional de 30.000 euros per una plaça d’aparcament i un traster. En total, 956.000 euros, prop d’un milió per viure en un àtic a tocar de les Glòries.

Nou comentari