Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La nova Glòries ja atrau àtics de quasi un milió d’euros
  • CA

La nova plaça de les Glòries ja és un actiu immobiliari de primer ordre. Una promoció de pisos d’obra nova, ubicada al carrer Pamplona i anomenada Innova Barcelona, comercialitza àtics de quasi un milió d’euros amb l’esquer d’una ubicació propera al futur parc urbà i els equipaments i serveis que l’envoltaran. Es tracta de tríplex de 145 metres quadrats amb piscina privada i vistes al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Àtics d’aquest preu i més cars ja fa anys que se’n venen a Barcelona, per exemple al centre de l’Eixample i a Diagonal Mar. Però a l’entorn de Glòries no han estat mai habituals. De fet, el nou bloc està situat a dos carrers de la discoteca Razzmatazz i del tanatori de Sancho d’Àvila. 

“Un barri modern i envoltat de creixement”, amb “vistes privilegiades”, “museus i espais culturals a cada cantonada”, a “25 minuts caminant” de la platja i amb abundant oferta de transport i escoles, diu la promotora SDIN Residencial –que ara opera sota la marca Culmia–, fent una descripció de Glòries i de l’àrea industrial de Marina que hauria fet riure fa pocs anys. L’obra nova, a més, és un segment immobiliari que ha resistit especialment bé la crisi de la Covid-19.

Promoció de pisos ‘Innova Barcelona’ a tocar de Glòries / Culmia

El nou edifici està encara en construcció i preveu entregar claus l’estiu vinent. Té deu plantes d’altura i conté en total 45 habitatges. Els més assequibles tenen només dues habitacions i ja costen 413.000 euros més IVA. De tríplex només n’hi ha 4, informa al TOT Barcelona la promotora. “Dos pisos són per a un habitatge de 115 m2 útils amb 4 habitacions i el tercer pis és una terrassa de 75 m2 amb piscina privada.

Els nous veïns d’alt standing tindran vistes al carrer Pamplona i a una plaça pública que hi ha darrere l’edifici. Segons indiquen fonts de l’empresa, el preu desglossat són 842.000 euros més el 10% d’IVA i un suplement opcional de 30.000 euros per una plaça d’aparcament i un traster. En total, 956.000 euros, prop d’un milió per viure en un àtic a tocar de les Glòries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa