La família Miquel, nissaga empresarial empordanesa i expropietaris de la distribuïdora d’aliments Vilamalla GM Food, ha comprat l’emblemàtic edifici d’oficines Sucre Factory, ubicat al [email protected] del Poblenou. Segons ha avançat el diari Expansión, no ha transcendit l’import que la family office dels Miquel ha pagat per fer-se amb aquest immoble d’obra nova que s’aixeca en un antic recinte industrial.

L’edifici Sucre Factory té 4.329 metres quadrats i està llogat en la seva totalitat a Spaces, una empresa de coworkings propietat de Regus, una companyia del grup luxemburguès IWG. L’operació, assessorada per BNP Paribas, és una mostra més de com el mercat d’oficines de Barcelona, i en especial el del [email protected], està recuperant el dinamisme perdut per la pandèmia.

“En els últims mesos hem observat la gran empenta que el [email protected] segueix tenint com la zona més atractiva per als inversors”, explica al diari econòmic el director de BNP Paribas Real Estate a Catalunya, Francisco López. L’entitat financera estima que hi ha hagut “350 milions d’euros transaccionats per inversors amb diferents perfils de risc”.

Nou comentari

Comparteix