Gala Pin compara el turisme de creuers amb una “plaga de llagostes”

La regidora de Ciutat Vella també carrega contra Elisenda Alamany, de la qual diu que el seu "protagonisme" és "un problema que ara es trobarà ERC"

La regidora del districte barceloní de Ciutat Vella, Gala Pin, ha afirmat que Barcelona no hauria de tenir turisme de creuers perquè és una activitat que devora l’espai públic.

“És un turisme de plaga de llagostes: devoren l’espai públic i se’n van”, ha detallat en una entrevista al diari Ara, en la qual ha dit que és un desori que la part del port de la ciutat pertanyi al Port de Barcelona. “Crec que hem de fer molt més i que, en realitat, no es tracta tant de distribuir-los com d’aconseguir que no n’hi hagi”, assegura.

La regidora de Ciutat Vella és coneguda per la seva bel·ligerància contra algunes formes de turisme. Ha dit, per exemple, que preferiria que Airbnb no operés a Barcelona.

[r:1]

Pin considera que han millorat les relacions amb el Port de Barcelona, però hi llança un altre dard: “Em continua semblant un desgavell que una part del ‘port ciutat’ pertanyi al Port”.

El “protagonisme” d’Elisenda Alamany, “un problema”

En relació amb què la candidatura d’Ernest Maragall (ERC) a l’alcaldia explori acords amb la diputada no adscrita del Parlament Elisenda Alamany (Nova), Pin ha dit que per als comuns va ser un problema que “ella tingués tant protagonisme”.

“Ara aquest problema l’acabarà trobant ERC. M’agradaria pensar que el canvi de cadira és per conviccions però, desgraciadament, crec que està més relacionat amb els interessos personals”, ha dit.

Més informació

Nou comentari