Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Gala Pin repetirà a la llista d’Ada Colau
  • CA

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha confirmat que seguirà a les llistes d’Ada Colau. Com ja va anunciar fa uns dies Jaume Asens, la dirigent de Barcelona en Comú (BComú) ha anunciat que tornarà a ser candidata a les eleccions municipals per “consolidar el canvi iniciat aquest mandat”. “A la política institucional hem d’estar de pas, però a l’institució calen més de 4 anys per consolidar els projectes de transformació”, ha raonat en un post al seu perfil de Facebook.

Pin ha reconegut que va pensar-s’ho molt abans de prendre aquesta decisió, perquè “és important preguntar-nos cada cert temps si és aquí on som més útils i on ho podem fer millor”. També ha posat a la balança el desgast que suposa el càrrec: “Aquesta dedicació suposa molta inversió d’energia i a voltes no sé si tindré tota la que cal per fer-ho bé, perquè trobo a faltar el carrer, espais no mediats ni mediatitzats on toques a la gent amb què treballes, on tota la gent és de veritat”. “Molt sovint preferiria estar en segona fila, no ser un personatge públic”, assumeix.

Tot i així, assegura, li ha acabat pesant més “l’amor” a la ciutat: “Em vaig quedar a viure a Barcelona perquè em vaig enamorar de la ciutat, sona tòpic però és així”. “Mai m’he penedit de la decisió de quedar-me a viure a Barcelona i treballar per millorar-la”, exposa Pin, que és d’origen valencià. De la resta de govern municipal, ha elogiat específicament al seu equip de Ciutat Vella i de l’àrea de Participació. I també a l’alcaldessa, amb qui porta molts anys de trajectòria compartida ja des de l’etapa de la PAH i l’Observatori DESC: l’ha definit com algú a qui estima “personalment” i admira “políticament”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa