Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un motorista atropella dos vianants a Barcelona i deixa un en estat greu
  • CA

Un motorista ha atropellat dos vianants aquest dimarts al migdia a la Via Augusta amb el carrer Alt de Gironella, a Barcelona. Un dels ferits ha sigut evacuat a l’Hospital Clínic en estat greu, segons ha informat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques han explicat a Europa Press que la persona que es troba en estat greu és un home i ha estat traslladat a l’Hospital Clínic. Li acompanyava una dona, que ha resultat ferida menys greu. El motorista també ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat fins a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Els sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques han rebut l’avís de l’accident cap a les 12.25 hores. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres unitats terrestres del SEM, un comandament operatiu i una unitat logística. Alhora, fonts policials han explicat a Europa Press que la Unitat de Recerca i Prevenció de l’Accidentalitat (Uipa) de la Guàrdia Urbana està investigant els fets.

Abril negre

Des de principis de 2022, vuit persones han mort en accidents de trànsit a Barcelona. Només el passat mes d’abril, es van encadenar tres morts de motoristes en el marge d’una setmana a la ciutat.

El 13 d’abril va perdre la vida un motorista a l’avinguda Meridiana, on va patir un xoc amb un camió. Dos dies més tard, es va produir un nou sinistre mortal. En aquest cas, la víctima va ser una noia de 26 anys, que va morir en un accident de moto a l’Eixample. El vehicle que conduïa va perdre el controla la cruïlla del carrer d’Aragó amb el carrer del Comte Borrell.

La tercera mort d’un motociclista a Barcelona el passat abril es va produir el 20 d’abril. En aquella data, un conductor de 50 anys va xocar amb la seva moto amb una altra motocicleta a l’alçada del número 649 de l’avinguda Diagonal. Agents de la Guàrdia Urbana i del Servei d’Emergències Mèdiques van desplaçar-se al lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar la vida del conductor.

Més notícies
Pàrquing de B:SM / B:SM
Barcelona farà un pàrquing de 7.000 m2 a la Ciutadella adaptat al futur
Notícia: Barcelona farà un pàrquing de 7.000 m2 a la Ciutadella adaptat al futur
Comparteix
Les obres costaran 26,6 milions d'euros, dels quals 10 provindran de l'Ajuntament
El carrer Gran de Gràcia tallat al trànsit durant el cap de setmana / Ajuntament de Barcelona
Canvi d’horari als talls de trànsit durant els caps de setmana
Notícia: Canvi d’horari als talls de trànsit durant els caps de setmana
Comparteix
Artèries principals de Sants, Gràcia i Nou Barris restringeixen el pas els cotxes per oferir-lo als veïns i veïnes de Barcelona
Cartell indicatiu de la ZBE / ACN
Consulta aquí si has de pagar l’impost català de C02
Notícia: Consulta aquí si has de pagar l’impost català de C02
Comparteix
L'Agència Tributària de Catalunya ha publicat el cens provisional d'aquest impost, que es pagarà al novembre
Un exemple de pis rusc FOTO: HAIBU
Els pisos rusc tornen a planejar sobre Barcelona amb un nou format
Notícia: Els pisos rusc tornen a planejar sobre Barcelona amb un nou format
Comparteix
El promotor assegura que aconseguirà obrir microhabitatges diürns per a persones sense recursos, però l'Ajuntament anuncia mà dura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa