Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tercer motorista mort a Barcelona en tan sols una setmana
  • CA

Un motorista ha mort en un accident a Barcelona aquest dimecres. És la tercera víctima que perd la vida conduint una motocicleta en els últims set dies a Barcelona, una setmana negra en accidents a la ciutat.

Aquest cop el sinistre ha ocorregut a l’avinguda Diagonal, en un xoc en què s’han vist implicades dues motocicletes. La víctima tenia 50 anys. El passat divendres ja va morir una motorista de 26 anys en un altre sinistre, al districte de l’Eixample. Dos dies abans, va morir un motorista de 43 anys a l’avinguda Meridiana, a l’altura de Nou Barris.

L’accident mortal d’aquest dimecres ha succeït al districte de les Corts. El xoc entre les dues motos s’ha produït a l’alçada del número 649 de la Diagonal cap a les 15.00 hores, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. Agents de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat al lloc del fets.

Amb el cas d’aquest dimecres, vuit persones han perdut la vida en accidents de trànsit a Barcelona des que 2022 va començar. De l’últim precedent no fa ni una setmana. Va ser durant el Divendres Sant quan una dona de 26 anys va perdre la vida a la cruïlla del carrer d’Aragó amb el carrer del Comte Borrell, quan va perdre el control de la moto que conduïa. Va quedar greument ferida a causa del sinistre i va ser traslladada d’urgència a l’hospital, on va morir.

En el primer accident del reigstre tètric de l’última setmana, un camió es va veure implicat en el sinistre on un motorista va morir. El RACC va fer públic un informe a primers d’abril que constatava la por dels motoristes barcelonins. La meitat dels 600 conductors enquestats deia que considerava perillós circular per Barcelona. El punt que els feia més respecte era la rotonda de la plaça Espanya: 3 de cada 10 van assegurar que veien arriscat anar en moto o ciclomotor per aquest nus viari. També assenyalaven com a punts negres la Ronda Litoral i la Ronda de Dalt, a més del carrer Aragó, la ronda del Mig, el carrer Balmes i la plaça Francesc Macià.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a abril 20, 2022 | 22:34
    Vendetta abril 20, 2022 | 22:34
    Culpable el urbanisme tactic de la colau
  2. Icona del comentari de: Pepe a abril 20, 2022 | 23:51
    Pepe abril 20, 2022 | 23:51
    No sé quins motoristes són els que tenen por, perque n'hi ha de molts que semblen que no el preocupi perdre la vida de la manera, velocitat i irresponsabilitat amb la que concueixen... Encara sort que no son molts...
  3. Icona del comentari de: Conductor. a abril 21, 2022 | 07:00
    Conductor. abril 21, 2022 | 07:00
    Completament d'acord; n'hi han - i força- que no semblen tèmer la possibilitat d'un accident. I així va la cosa. Com molts -massa- ciclistes; aquell vell slogan "Ciclistes i motoristes: penseu que spou els més febles. No cometeu imprudències" sembla definitivament deixat de banda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa