Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una noia de 26 anys en un accident de moto a l’Eixample
  • CA

Una noia de 26 anys ha mort en un accident de trànsit aquest Divendres Sant a primera hora del matí a Barcelona. Conduïa una motocicleta i en va perdre el control a la cruïlla del carrer d’Aragó amb el carrer del Comte Borrell, a l’Eixample.

Va quedar greument ferida a causa del sinistre i va ser traslladada d’urgència a l’hospital, on va morir. És la setena víctima mortal d’accident de trànsit a Barcelona en el que portem de 2022 i la segona mort de motorista en només dos dies, després que dimecres perdés la vida un home de 43 anys a la Meridiana en un accident entre la seva moto i un camió.

“El consistori lamenta la seva mort i trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit”, explica en una nota de premsa. Els fets van tenir lloc a les 6:30h i unitats de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar fins al lloc de l’accident per tal d’auxiliar-la.

Por dels motoristes

Fa dues setmanes un estudi del RACC constatava precisament la por dels motoristes barcelonins a tenir accidents a Barcelona. La meitat dels 600 conductors enquestats considerava perillós circular per la capital catalana i situava com a punt més negre la rotonda de la plaça Espanya: 3 de cada 10 van dir que troben arriscat circular en moto o ciclomotor per aquesta cruïlla. Altres punts negres que assenyalaven són les rondes, el carrer Aragó –on ha tingut lloc aquest darrer accident–, la ronda del Mig, el carrer Balmes i la plaça Francesc Macià.

El 36% dels accidents a Barcelona tenen motoristes implicats, malgrat que només suposen el 6% dels desplaçaments de la ciutat, segons dades oficials. Els encreuaments amb carrils bici també eren una de les queixes que sobresortia de l’estudi del RACC: els motoristes reconeixen que els girs que impliquen creuar aquest tipus de carril els semblen perillosos per a ells, per als ciclistes i usuaris de patinet.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Salvem Barcelona, fora el TRICORNIO COLAU.PSC.VALLS a abril 16, 2022 | 15:21
    Salvem Barcelona, fora el TRICORNIO COLAU.PSC.VALLS abril 16, 2022 | 15:21
    Barcelona amb la Colau es una ciutat desordenada, terrorista, sense llei. Brutĺcia, droga i okupes, la Barcelona de la Comuna.PSC.VALLS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa