Un motorista de 43 anys ha mort en un accident de trànsit a Barcelona. El sinistre va tenir lloc dimarts cap a les 15h a l’avinguda Meridiana, a l’altura de Nou Barris. Hi ha un camió implicat en els fets, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. És la 6a víctima mortal per accident de trànsit a la capital catalana en el que portem de 2022.

Agents de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques van traslladar-se d’urgència al lloc de l’accident però finalment el conductor de la motocicleta accidentada ha perdut la vida.

“El consistori lamenta la seva mort i trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit”, apunta el comunicat municipal difós aquest dimecres.

La por dels motoristes

Precisament fa dues setmanes el RACC va fer públic un estudi que constatava la por dels motoristes barcelonins. La meitat dels 600 conductors enquestats deia que considerava perillós circular per Barcelona. El punt que els feia més respecte era la rotonda de la plaça Espanya: 3 de cada 10 van assegurar que veien arriscat anar en moto o ciclomotor per aquest nus viari. També assenyalaven com a punts negres la Ronda Litoral i la Ronda de Dalt, a més del carrer Aragó, la ronda del Mig, el carrer Balmes i la plaça Francesc Macià.

Els motoristes estan implicats en el 36% dels accidents a Barcelona tot i que només realitzen el 6% dels desplaçaments, segons les últimes xifres oficials disponibles. L’estudi del RACC també apuntava que els girs en encreuaments de carrils per a vehicles motoritzats i carrils bici són massa perillosos actualment, tant per als enquestats com per als ciclistes i usuaris de patinet.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a abril 13, 2022 | 15:16
    Barceloní. abril 13, 2022 | 15:16
    Un més i van..... Una mica de seny, sisplau!. Diuen que els fa por anar amb moto per BCN, doncs, a una bona quentitat de motoristes no ens en hi fa gens ni mica, mireu com van.

Nou comentari

Comparteix