Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Localitzada sana i estàlvia la noia desapareguda a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han aconseguit trobar la noia que va desaparèixer aquest dilluns a Barcelona. La policia ha informat a través de les xarxes socials que han localitzat la jove sana i estàlvia.

Els Mossos d’Esquadra han aprofitat el missatge en què han informat de la localització de la Keyla per agrair la col·laboració ciutadana en la recerca de la jove. Com és habitual en aquests casos, la policia va llançar una crida aquest dimarts per demanar que qui tingués pistes sobre on era la jove o l’hagués vist truqués al telèfon d’emergències 112 perquè el dispositiu activat per trobar-la fructifiqués amb èxit. És el que que ha acabat passant.

Alerta per trobar la noia desapareguda

L’alerta per la desaparició de la noia a Barcelona va fer-se pública aquest dimarts al matí. Els Mossos d’Esquadra van fer una crida a través de les xarxes socials per localitzar la Keyla, de la qual es va perdre la pista aquest dilluns 25 d’abril. La noia anava vestida amb una samarreta negra, pantaló de xandall gris, bambes blanques i motxilla blanca. La noia és de complexió normal, cabells foscos i llargs i ulls foscos.

Com és habitual en altres casos de desaparicions, els Mossos van facilitar una fotografia de la persona que busca i algunes dades per tractar de facilitar que sigui identificada i que si algú la veia avisés a la policia trucant al telèfon d’emergències 112.

La setmana passada, va desaparèixer un home a la Via Laietana. En el moment de la desaparició, l’home, que es diu Adolfo, anava vestit amb una dessuadora gris i pantalons marrons. També apunten que fa 1,55m d’alçada, complexió corpulenta, pell bruna, cabells canosos i ulls castanys. A més, té un defecte a la parla.

Les desaparicions tenen un protocol

El nombre de denúncies per desaparicions a 2020 es va reduir un 35% a Barcelona respecte al 2019, passant de 804 a 520. Els Mossos ho van atribuir a les restriccions de mobilitat i el confinament. Els Mossos remarquen que “és un fals mite que calgui deixar passar 24h per si la persona torna abans de denuncia“, tal com explica la caporala Laura Villanueva, responsable de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra, en conversa amb el TOT Barcelona. “Els preguem que si detecten un comportament no habitual en un familiar, que vinguin a qualsevol comissaria, perquè aquestes 24h poden ser vitals”.

En qualsevol cas, el protocol dels Mossos no sempre indica que sigui bona opció difondre a les xarxes socials les dades de la desaparició, i demanen a les famílies que ho comuniquin abans a la policia per tal que es valori si és o no necessari.

Més notícies
Un moment de la protesta pel desallotjament al bloc Llavors ACN
ENQUESTA | Cal sancionar els desnonaments d’empreses a llars vulnerables?
Notícia: ENQUESTA | Cal sancionar els desnonaments d’empreses a llars vulnerables?
Comparteix
Un fons voltor porta als tribunals l'Ajuntament per una sanció de 417.00 euros per haver desnonat sis famílies del bloc Llavors
L'alcaldessa Ada Colau ACN
Colau: “Cap fons voltor ni cap especulador aconseguirà espantar-nos”
Notícia: Colau: “Cap fons voltor ni cap especulador aconseguirà espantar-nos”
Comparteix
L'alcaldessa lamenta que e'ls investiga per fer complir la llei "a petició de qui se la salta"
Un moment de la protesta pel desallotjament al bloc Llavors ACN
Els denunciats durant el desallotjament del bloc Llavors plantaran la justícia
Notícia: Els denunciats durant el desallotjament del bloc Llavors plantaran la justícia
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra van desnonar les famílies al sisè intent
Interior del Gran Teatre del Liceu / Wikimedia - Josep Renalias
Un atac informàtic al Liceu va sostreure noms, correus i DNIs
Notícia: Un atac informàtic al Liceu va sostreure noms, correus i DNIs
Comparteix
El Gran Teatre barceloní va patir un atac informàtic el passat 28 de març

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa