Els Mossos d’Esquadra sumen 384 nous agents a Barcelona

Buch avisa que la policia catalana ha d'estar preparada per afrontar "qualsevol escenari" després de la sentència

El cos dels Mossos d’Esquadra suma avui 384 agents a la ciutat de Barcelona. La conselleria d’Interior els ha presentat en un acte aquest matí en què el màxim responsable polític dels Mossos, Miquel Buch, estarà present. El conseller ha dit que els Mossos han d’estar preparats per resoldre ”qualsevol escenari” que es pugui plantejar complint el marc jurídic, és a dir, la llei de cossos i forces de seguretat i la llei de policia.

Per Buch, i fent referència a la resposta ciutadana a la sentència del judici de l’1-O, la ”complexitat” dels darreres temps es podria ”incrementar encara més” els propers dies i per això, ha animat als agents a demostrar la seva ”professionalitat” complint les funcions de policia de seguretat ciutadana i policia judicial.

El conseller ha afegit que el cos haurà de protegir ”el lliure exercici de drets i llibertats” i, alhora, garantir la seguretat ciutadana ”vetllant per la convivència pacífica”. En un discurs davant dels nous agents del cos que s’incorporen a Barcelona, Buch s’ha mostrat convençut que se ”sobreposaran a les adversitats”.

També han assistit a l’acte el secretari general d’Interior, Brauli Duart, el director general de la policia catalana, Pere Ferrer, i el comissari en cap, Eduard Sallent. 

Comentaris

  joan 08/10/2019 9:47 pm
  Buch, dimissió, es un cagat, espanyolista, disfressat de Català.
  Esperem que puguin contenir als més violents de tots: la GC 08/10/2019 11:48 am
  De totes maneres, tingueu per segur que els mossos seran designats incompetents per a fer regnar l'ordre a Catalunya, i que hauran de ser intervinguts per Madrid...
  President, dissolgui els Mossos 08/10/2019 11:46 am
  Els Mossos, sempre punta de llança de la repressió i a punt per apallissar catalans. Buch dimissió. Torra dimissió.
  fideli 08/10/2019 10:41 am
  fins i tot arrestar els del GAL?

Nou comentari