Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Condueix begut, drogat, sense permís i amb la ITV caducada a Barcelona
  • CA

“Un perill potencial fora de la circulació”. Així ha resumit la Guàrdia Urbana el cas d’un conductor ebri que ha enxampat aquesta setmana i que circulava acumulant una pila d’infraccions. El cos n’ha especificat cinc, cadascuna d’elles prou greus com per impedir que seguís transitant i evitar que cometés un accident.

La Guàrdia Urbana ha enumerat, un a un, el llistat d’incompliments al codi de circulació que atribueix al conductor. Primer de tot, circulava begut i drogat, però és que, a més, la patrulla que el va aturar va comprovar que una ordre judicial li va retirar el permís de circulació temporalment, que encara no ha recuperat. Per si encara resultés poc, l’individu no disposa d’una assegurança que cobrís el vehicle i, a més a més, anava al volant d’un automòbil amb la ITV caducada.

Abans d’abordar el conductor i identificar que vulnerava les normes elementals de circulació, la parella d’agents de la Guàrdia Urbana es va adonar de l’estranya forma en què el vehicle transitava per Barcelona. Als policies els va cridar l’atenció la “conducció anòmala i anormalment reduïda” de l’automòbil i van fer aturar-lo. El conductor va superar la taxa permesa d’alcohol al volant, motiu pel qual se li aixeca una denúncia per un delicte penal. També va donar positiu en la prova de consum d’estupefaents.

La Guàrdia Urbana ha subratllat el risc que el conductor hagués pogut causar un sinistre per circular en estat etílic. A finals de febrer, un altre conductor begut i drogat va estampar-se amb la furgoneta que duia contra una tanca a la ronda de Dalt de Barcelona. La violència del xoc va provocar que el vehicle bolqués enmig de la via, en un túnel al punt quilòmetric 14 de la ronda en sentit Besòs. Els conductor anava acompanyat d’altres passatgers i en la col·lisió no es van veure implicats més vehicles. Tot i que va resultar aparatós, l’accident va causar només tres ferits lleus, va informar la Guàrdia Urbana.

Més notícies
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / CME
El món econòmic i el TSJC pressionen per un jutjat extra de delictes lleus
Notícia: El món econòmic i el TSJC pressionen per un jutjat extra de delictes lleus
Comparteix
Demanen restablir el segon jutjat de guàrdia per accelerar judicis sobre delictes com furts o robatoris amb violència
La foto de la dona desapareguda que els Mossos busquen / Twitter
Busquen una dona amb Alzheimer desapareguda quan anava cap a Barcelona
Notícia: Busquen una dona amb Alzheimer desapareguda quan anava cap a Barcelona
Comparteix
Va ser vista per últim cop pujant a un tramvia a Sant Just Desvern en direcció a la capital
Begudes alcohòliques en un macrobotellot de l'avinguda Maria Cristina / Jordi Play
El síndic de Barcelona planteja crear espais per fer botellots
Notícia: El síndic de Barcelona planteja crear espais per fer botellots
Comparteix
Bondia defensa que siguin espais controlats i on s'informi sobre els efectes de l'abús de l'alcohol
El cònsol d'Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobyov, juntament amb el president del CN Barcelona, Bernat Antràs, Laura C. i Ingrid F., membres de la junta directiva del CN Barcelona, el director general del club, Xosé Carlos F., Rubén R., responsable de comunicació, i Javier M., soci del club / CN Barcelona
Un club de Barcelona treballa per acollir esportistes ucraïnesos exiliats
Notícia: Un club de Barcelona treballa per acollir esportistes ucraïnesos exiliats
Comparteix
L'entitat vol facilitar la integració i la pràctica de l'activitat física als nouvinguts a la capital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa