Un conductor que circulava begut i drogat va estampar-se amb la furgoneta que duia contra una tanca a la ronda de Dalt de Barcelona durant la matinada de dilluns. La violència del xoc va provocar que el vehicle bolqués enmig de la via, en un túnel al punt quilòmetric 14 de la ronda en sentit Besòs.

Els conductor anava acompanyat d’altres passatgers i en la col·lisió no es van veure implicats més vehicles. Tot i que va resultar aparatós, l’accident va causar només tres ferits lleus, ha informat la Guàrdia Urbana.

La policia local de la ciutat ha explicat que va intervenir amb agents dels Bombers de Barcelona arran de rebre l’avís de l’accident. El cos ha comentat que el conductor va xocar la furgoneta contra la barrera de formigó que separa la calçada d’un sentit i de l’altre en el punt on es va produir el sinistre.

Els agents van sotmetre al causant del xoc a una prova d’alcoholèmia i de consum de drogues. El test va resultar positiu en totes dues substàncies, ha revelat la Guàrdia Urbana. En un episodi a banda, el cos va informar la setmana passada que va enxampar 18 transportistes que van donar positiu en un control contra el consum d’estupefaents, específic a conductors de vehicles de transport de mercaderies.

A banda, la Guàrdia Urbana també ha intensificat darrerament els avisos a xarxes socials contra l’excés de velocitat. Al llarg del gener, va revelar almenys cinc casos comesos en menys de 15 dies en què va caçar diferents conductors que circulaven duplicant o, fins i tot, triplicant la velocitat màxima permesa en trams de les rondes de Barcelona, on està limitada a 60 o 80 quilòmetres per hora.

En algun cas, els radars de la policia van registrar vehicles que transitaven a més de 180 quilòmetres per hora. La Guàrdia Urbana va denunciar els conductors. Arran dels fets, va recordar que “l’excés de velocitat és una de les causes principals de sinistre a la ciutat” i que “augmenta la gravetat de les lesions”.

Més notícies
El periodista José Martí Gómez / Generalitat valenciana / Flickr

Mor José Martí Gómez, referent del periodisme de successos

Notícia: Mor José Martí Gómez, referent del periodisme de successos
Comparteix
El periodista, de 84 anys, va excel·lir en la crònica de successos i va ser guardonat dos cops amb el Ciutat de Barcelona
Notícia: Mor José Martí Gómez, referent del periodisme de successos - Mobile
El Palau de la Justícia, on es celebren els judicis de l'Audiència de Barcelona / HEMAV

Jutjada per enredar una dona sorda per furtar-li milers d’euros

Notícia: Jutjada per enredar una dona sorda per furtar-li milers d’euros
Comparteix
La Fiscalia sosté que va provocar un deute de gairebé 74.000 euros a la víctima i demana una condemna de cinc anys de presó
Notícia: Jutjada per enredar una dona sorda per furtar-li milers d’euros - Mobile

Nou comentari

Comparteix