Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Divuit transportistes donen positiu en un control de drogues a Barcelona
  • CA

La Guàrdia Urbana ha enxampat 18 camioners aquesta setmana que van donar positiu per consum de drogues. Tots van caure en el mateix control de consum d’alcohol i estupefaents, practicat aquest dimecres.

La policia local de Barcelona explica que el test d’alcoholèmia i de drogues era una campanya específica de comprovació del compliment en transportistes d’una mesura bàsica de seguretat viària. Més d’una quarta part dels conductors no van superar el drogotest, la prova per detectar possibles consums de substàncies il·legals. En total, els agents van ordenar aturar-se a 69 transportistes.

La Guàrdia Urbana explica que el control adreçat en exclusiva a conductors de camions i altres vehicles de transport de mercaderies és una campanya que té planificada per efectuar de forma periòdica. El cos ha afegit que va interposar les denúncies corresponents als conductors que van donar resultat positiu en el test. En un missatge a Twitter, la policia ha recordat “la incompatibilitat total de la conducció amb alcohol i drogues a l’organisme”.

Gossos rescatats

Per una altra banda, la Guàrdia Urbana també ha informat a xarxes socials que ha rescatat aquest dijous dos gossos a l’Eixample “que portaven diversos dies dins un cotxe estacionat a la via pública i amb greus signes d’abandonament”. “Els animals ja es troben ben atesos al CAACB [Centre d’Acollida d’Animals de Companyia] i el seu propietari denunciat penalment“, han afegit, després que el propietari dels animals es presentés davant de la comissaria. El CAACB és el màxim òrgan responsable d’ocupar-se i vetllar pel benestar dels animals fins que es retroben amb les seves famílies o, d’altra banda, puguin ser adoptats.

“Quan els agents van aconseguir obrir el vehicle la temperatura a l’interior era molt alta“, han precisat fonts de la Urbana al TOT Barcelona. A les imatges difoses per la policia s’observen dos gossos de color negre. Un dels dos és de tamany reduït i l’altre és més gran. També es pot veure com els gossos han estat alimentats, almenys amb aigua.

Més notícies
Treballadors de betevé, a la porta de l'emissora després de conèixer-se 12 acomiadaments / Comitè d'empresa de betevé
Betevé canvia de programació i acomiada 12 persones
Notícia: Betevé canvia de programació i acomiada 12 persones
Comparteix
La televisió municipal prescindeix de 3 coneguts programes per potenciar els directes
La líder de Valents i regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, respon des del Parlament a les crítiques de la líder de Ciutadans a la capital, Luz Guilarte / Sara Escalera (ACN)
Parera a Guilarte: “No podem perdre el temps confonent els adversaris”
Notícia: Parera a Guilarte: “No podem perdre el temps confonent els adversaris”
Comparteix
"Mai m'he rebaixat al nivell de respondre insults i no ho faré ara", diu la líder de Valents en marxar del Parlament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa