Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Parera a Guilarte: “No podem perdre el temps confonent els adversaris”
  • CA

“No podem perdre el temps confonent els adversaris”. Aquesta és la resposta que li ha donat la líder de Valents i regidora a l’Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, a la número u de Ciutadans a la capital, Luz Guilarte. El partit taronja fa 24 hores que llença crítiques furibundes contra aquest nou projecte polític. Algunes d’elles: “Parera intenta substituir Vox a l’Ajuntament de Barcelona” o Valents és un “reagrupament de trepes i trànsfugues”.

Parera ha volgut tallar de soca-rel tota aquesta “guerra”, com l’ha qualificada: “No m’hi trobaran a mi, tinc molt clar què vull i quin és l’adversari polític i ni Ciutadans ni PP ho són”, ha assegurat. De fet, ha definit tots dos partits com els seus “aliats”, malgrat les crítiques, més o menys airejades en públic. El cert és que la figura bicèfala de Parera -com a regidora per Valents a l’Ajuntament i pel PP al Parlament- genera molta incomoditat a la militància popular a la capital. I amb Ciutadans van partir peres, un cop l’exprimer ministre francès Manuell Valls, ella i l’independent Celestino Corbacho van votar a favor de la investidura i reelecció de Colau com a alcaldessa.

Sobre les crítiques de Guilarte -o “insults”, com ho ha definit Parera- també ha volgut ser clara: de banda: “Mai m’he rebaixat al nivell de respondre insults i no ho faré ara, no és la meva forma de fer política”. I ha demanat que es faci la següent pregunta: “La reflexió que ha de fer és per què se li envà la gent”, li ha plantejat, des del faristol del Parlament.

Parera ha renunciat aquest divendres al matí a la seva acta com a diputada independent pel Partit Popular (PP). Ho ha fet “trista”, ha dit. Malgrat tot, confia de nou a passejar aviat pels passadissos, amb la seva nova formació. “No és un adeu al Parlament, és un fins aviat”, ha promès. Parera es mostra convençuda que el projecte Valents, que ha nascut a Barcelona, s’està expandint ràpidament i això genera neguit. “Estem veient com el fort creixement de Valents està posant nervioses moltes persones de l’entorn del constitucionalisme”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa