Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un conductor begut estavella el cotxe contra cinc vehicles al Poblenou
  • CA

Un conductor begut va patir un accident aparatós aquest dissabte. La Guàrdia Urbana ha informat aquest diumenge que l’infractor va perdre el control del vehicle que conduïa i va estampar-lo contra altre cinc vehicles estacionats al barri del Poblenou. L’automòbil va quedar bolcat al mig de la calçada, a la cruïlla entre els carrers Ramon Torró i Provençals, informa l’ACN.

Dues persones van resultar ferides a causa del xoc. El cos policial ha informat que el responsable del sinistre va donar positiu en la prova d’alcoholèmia a què es va sotmetre. La policia ha revelat que va registrar 0,92 miligrams d’alhocol per litre d’aire respirat. Dit d’una altra forma, gairebé triplicava el límit màxim permès en el codi de circulació.

La Guàrdia Urbana ha afegit que ha denunciat per la via penal al conductor per haver comès la imprudència de conduir superant la taxa d’alcohol autoritzada.

Quatre turismes i una moto

El conductor denunciat va estavellar l’automòbil contra altres quatre turismes i una motocicleta. El sinistre va tenir lloc al vespre. La Guàrdia Urbana va rebre l’avís a les 21.03 hores. Per altra banda, el Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar dues persones ferides a l’Hospital del Mar.

No és l’únic accident succeït aquest dissabte a Barcelona que ha trascendit. Per altra banda, dos cotxes van col·lidir anit a la ronda de Dalt a l’alçada de Sant Gervasi. Un dels vehicles que s’hi va veure implicat va acabar bolcat.

L’ocupant del vehicle que va quedar cap per avall va ser traslladat amb pronòstic lleu a la Vall d’Hebron. El sinistre va ocórrer al voltant de les 22.00 hores, en direcció al nus de la Trinitat. De resultes de l’accident, es van tallar dos carrils de circulació durant una estona.

‘Fitipaldi’ a la Via Augusta

Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha informat aquest cap de setmana d’un conductor més enganxat mentre circulava per Barcelona excedint la velocitat permesa. Va passar el dissabte de la setmana passada, quan els agents van enxampar un motorista anant a 123 quilòmetres per hora per la Via Augusta.

El tram on es va cometre la infracció està limitat a 50 quilòmetres per hora. La Guàrdia Urbana ha presentat una denúncia penal contra el conductor. La policia local de Barcelona ha revelat diferents episodis de conductors descoberts els últims mesos sobrepassant la velocitat màxima permesa, en especial a la ronda de Dalt.

Més notícies
Les cintes entrecreuades que fan de fràgil protecció al mirador d'Aiguablava, a Trinitat Nova / Cedida
Risc de caure al buit en un mirador de Barcelona
Notícia: Risc de caure al buit en un mirador de Barcelona
Comparteix
El retard en reposar un tram de barana a Trinitat Nova deixa tan sols unes cintes com a protecció davant d'un precipici
Daniel Vosseler, en un moment de l'entrevista on defensa els seus eixos de campanya/Quico Sallés
Vosseler: “Som l’alternativa a Colau i al triumvirat de comuns, PSC i ERC”
Notícia: Vosseler: “Som l’alternativa a Colau i al triumvirat de comuns, PSC i ERC”
Comparteix
ENTREVISTA | El 'número u' de Barcelona Ets Tu a les eleccions municipals del 2023, Daniel Vosseler, es reivindica com a candidat 'anticolau'
Cua d'entrada en la primera jornada del Primavera Sound de 2022 / Violeta Gumà / ACN
La plataforma anti Primavera Sound: “Tant de bo marxi de Barcelona”
Notícia: La plataforma anti Primavera Sound: “Tant de bo marxi de Barcelona”
Comparteix
Stop Concerts recull el malestar veïnal pel retorn del festival i tem que reapareguin les molèsties per soroll i botellots
Mòbils presumptament sostrets i recuperats en un pis del districte de Sant Martí / CME
Un intent d’ocupació destapa un cau de mòbils robats a Barcelona
Notícia: Un intent d’ocupació destapa un cau de mòbils robats a Barcelona
Comparteix
La geolocalització d'alguns telèfons robats ha facilitat trobar-los i detenir un sospitós

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa