El temporal tomba l’enorme escultura ‘David i Goliat’ de la Vila Olímpica

La llevantada ha inclinat l'obra d'Antoni Llena fins a fer-la caure | Al Poble-sec, el despreniment d'una façana ha ensorrat part del sostre d'una escola

El temporal Glòria ha tombat l’escultura de grans dimensions David i Goliat aquest dimarts a la nit a la Vila Olímpica. L’obra d’Antoni Llena, ubicada al parc de les cascades, s’ha inclinat poc a poc fins que ha caigut a terra, com mostra un vídeo gravat per un testimoni amb el mòbil, Leo Fornasasi, i difós a Twitter pel meteoròleg Alberto Alcántara. 

El despreniment d’una façana ensorra el sostre d’una escola

La llevantada també ha causat un perillós despreniment al barri del Poble-sec. El revestiment de maó d’una paret mitgera ha caigut sobre la teulada de l’Escola Infantil Jesús i Maria, a primera hora de la tarda. La runa ha ensorrat part del sostre del menjador, per sort en una hora en què no hi havia alumnat a la sala. Els vídeos grabats per diversos veïns i difosos per TV3 i Betevé mostren el moment exacte de la caiguda. Fonts municipals han indicat al TOT Barcelona que el despreniment s’ha produït al carrer Tamarit cap a tres quarts de quatre de la tarda i que no hi ha hagut ferits, ja que els alumnes s’havien enviat cap a casa de forma preventiva poc abans d’acabar la jornada lectiva.  

Més informació

Nou comentari