No afluixa la pressió policial als bicitaxis i la Urbana interposa 75 denúncies més

La policia també aixeca acta contra tres patinets elèctrics i s'incauta de dos vehicles

Nou operatiu contra els bicitaxis i els patinets elèctrics que s’ofereixen per dur passatgers, aquest cop al voltant de la Sagrada Família i el passeig Marítim. Els controls practicats aquest divendres es van saldar amb 75 denúncies a trixis, els tricicles, els tricicles que s’ofereixen sobretot a turistes per transportar-los.

A més de les actes aixecades contra els trixis, la Guàrdia Urbana també va denunciar tres patinets elèctrics. Dos vehicles van ser retirats de la circulació i traslladats al dipòsit municipal. A banda, una persona va donar positiu en una prova de consum de droga i es van registrar altres tres denúncies per possessió d’estupefaents.

A més, la Urbana va denunciar una persona per falta de respecte a l’autoritat. Els conductors de bicitaxis han advertit que les sancions els ofeguen encara més en la precarietat que arrosseguen. Aquesta setmana, ERC ha plantejat debatre sobre si cal regular aquest tipus de vehicles i fer obligatori que hi hagi locals amb instal·lacions elèctriques adequades per carregar bateries i evitar així risc d’incendis, com el que va cremar un habitatge l’any passat on van morir tres persones a la Barceloneta.

Més informació

Nou comentari