Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una seixantena de denúncies a bicitaxis i patinets en un sol control
  • CA

La Guàrdia Urbana segueix amb el seu pla de pressió al sector dels bicitaxis i, de retruc, també contra els patinets elèctrics. Ahir va dur a terme un dispositiu que va acabar amb 30 denúncies contra els autònoms que transporten turistes i gairebé una trentena més contra altres vehicles de mobilitat personal que es desplaçaven per la zona. L’enclavament que va escollir la policia barcelonina, juntament amb Inspecció de Treball, per desplegar-se va la façana marítima de Ciutat Vella.

En total, es va acabar l’operatiu amb 6 actes d’inspecció laboral i amb 16 vehicles comissats per la policia i traslladats al dipòsit municipal.

Aquesta aposta municipal per vigilar i castigar els bicitaxis la va abanderar recentment el mateix tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, quan va defensar que els volia fer desaparèixer. A l’altra banda del conflicte, en canvi, els mateixos autònoms que es busquen la vida pedalant per Barcelona denunciaven al TOT Barcelona la situació precària que arrosseguen, l’acarnissament que suposen les multes constants per a ells i la manca de diàleg amb l’administració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa