Continua l’ofensiva contra bicitaxis i patinets: 127 denúncies i 18 vehicles incautats en un sol dia

La Guàrdia Urbana segueix pressionant els conductors amb un dispositiu a Sant Martí i el Portal de la Pau

L’ofensiva policial contra els bicitaxis anunciada pel tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, continua aquest estiu, ampliada també a patinets elèctrics. La Guàrdia Urbana ha informat que, només aquest dissabte, es van aixecar 127 denúncies per irregularitats que el cos no ha detallat. A més es van incautar 18 vehicles, que van ser traslladats al dipòsit municipal.

El cos ha precisat en un apunt a les xarxes socials que els agents van posar 13 denúncies a trixis i 114 a patinets elèctrics. A més, la es van emplenar 15 actes per presumptes infraccions laborals. Membres d’Inspecció de Treball van participar en el control.

El dispositiu per comprovar possibles anomalies es va desplegar aquest cop a la franja costanera del districte de Sant Martí i a la plaça del Portal de la Pau. Batudes similars s’han practicat en les darreres setmanes a diferents punts de Ciutat Vella. Conductors de bicitaxis es queixen que la policia s’acarnissa multant-los, alhora que adverteixen de les condicions precàries que pateixen.

Més informació

Nou comentari