Un nou control al front marítim acaba amb 164 bicitaxis denunciats

La Guàrdia Urbana intensifica la pressió sobre aquesta activitat destinada als turistes

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat 164 bicitaxis i 20 patinets en un dispositiu de control desplegat aquest diumenge al front marítim. El dispositiu, per corregir possibles conductes irregulars i revisar les condicions tècniques dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), s’ha fet amb la col·laboració de la Policia Portuària i efectius de BSM i BCN Mobilitat.

Des del començament de la temporada turística, la policia barcelonina ha intensificat els controls als bicitaxis, una activitat que ha tornat amb els turistes i que és l’única manera que tenen molts migrants per ingressar una mica de diners. “És un tipus de vehicle que no el volem a Barcelona i lluitarem perquè el més aviat possible puguin desaparèixer de l’espai públic“, deia el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, recentment.

Com a resultat del control, també s’han enviat sis vehicles al dipòsit municipal, s’ha detectat un conductor positiu en drogues i s’ha fet una detenció per desobediència greu. Divendres la Guàrdia Urbana ja va fer un control al front marítim i a la Catedral amb 29 denúncies a bicitaxis i 14 a patinets, a les quals s’hi sumen les de diumenge: 164 i 20, respectivament.

Comentaris

    Pere 09/08/2021 2:27 pm
    A veure si exterminen aquests trastos de la nostra ciutat!

Nou comentari