La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat 164 bicitaxis i 20 patinets en un dispositiu de control desplegat aquest diumenge al front marítim. El dispositiu, per corregir possibles conductes irregulars i revisar les condicions tècniques dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), s’ha fet amb la col·laboració de la Policia Portuària i efectius de BSM i BCN Mobilitat.

Des del començament de la temporada turística, la policia barcelonina ha intensificat els controls als bicitaxis, una activitat que ha tornat amb els turistes i que és l’única manera que tenen molts migrants per ingressar una mica de diners. “És un tipus de vehicle que no el volem a Barcelona i lluitarem perquè el més aviat possible puguin desaparèixer de l’espai públic“, deia el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, recentment.

Com a resultat del control, també s’han enviat sis vehicles al dipòsit municipal, s’ha detectat un conductor positiu en drogues i s’ha fet una detenció per desobediència greu. Divendres la Guàrdia Urbana ja va fer un control al front marítim i a la Catedral amb 29 denúncies a bicitaxis i 14 a patinets, a les quals s’hi sumen les de diumenge: 164 i 20, respectivament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a agost 09, 2021 | 14:27
    Pere agost 09, 2021 | 14:27
    A veure si exterminen aquests trastos de la nostra ciutat!

Nou comentari

Comparteix