Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescatada una gavina ferida a Barcelona per un petard
  • CA

La Guàrdia Urbana ha rescatat en les últimes hores una gavina que ha resultat ferida per l’explosió d’un petard. L’artefacte -habitual aquests dies per la revetlla de Sant Joan– va causar lesions a l’au en una ala.

El cos ha explicat en un missatge a Twitter aquest dissabte que l’ocell ha sigut localitzat a la Font de la Guatlla. Els agents l’han traslladat a les dependències policials del districte de Sants-Montjuïc.

La policia local de Barcelona ha informat que ha fet gestions perquè un equip especialitzat es faci càrrec de la gavina. La Guàrdia Urbana ha afegit que preveu que l’au ingressi en un centre de recuperació d’animals.

Dos incidents greus a la revetlla

La revetlla de Sant Joan de la passada nit de dijous es va saldar amb dos episodis especialment greus a Barcelona. Per una banda, un home de 41 anys va morir apunyalat a Montjuïc. Els agressors serien dues persones que va abordar la víctima cap a les 06.00 hores de divendres i que van fugir després de consumar el crim.

A banda, un individu va ruixar amb líquid inflamable dues persones sense llar a l’avinguda de Drassanes, a Ciutat Vella, i les va calar foc. Les víctimes van salvar la vida, si bé van necessitar ser ateses per cremadures lleus. L’agressor va ser localitzat i detingut.

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que l’agressió no seria un cas d’aporofobia. Els agents apunten que l’agressor coneixia a les víctimes perquè tots tres són usuaris habituals de la sala de venipunció de Baluart, en l’entorn d’on es va produir l’atac, informa El Periódico.

A banda, la Guàrdia Urbana va registrar una trentena d’incidents durant la revetlla, incloses algunes agressions sexuals i robatoris amb violència. La festivitat va tornar a ser multitudinària a les platges després de dos anys a mig gas a causa de la pandèmia. Unes 600.000 persones van passar la nit a la franja marítima de la ciutat, molts més que els 25.000 que es van xifrar un any enrere.

Més notícies
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB
Barcelona contracta auxiliars per tapar ‘forats’ a la Guàrdia Urbana
Notícia: Barcelona contracta auxiliars per tapar ‘forats’ a la Guàrdia Urbana
Comparteix
Malestar sindical amb l'Ajuntament pel personal sense formació policial exigida que fa tasques de seguretat complementàries
The Daily Mail recull declaraacions del turista atracat al Gòtic, que diu que la policia va traduir 800.000 per comptes de 80.000
“Policia grollera”: nou capítol de l’embolic del rellotge de 800.000 euros
Notícia: “Policia grollera”: nou capítol de l’embolic del rellotge de 800.000 euros
Comparteix
The Daily Mail recull declaraacions del turista atracat al Gòtic, que diu que la policia va traduir 800.000 per comptes de 80.000
Un dels 4 dofins del Zoo de Barcelona, durant un entrenament / Jordi Play
Lleons gais i dofins bisexuals: l’amagada realitat LGTBI del món animal
Notícia: Lleons gais i dofins bisexuals: l’amagada realitat LGTBI del món animal
Comparteix
El Museu de Ciències Naturals aborda la desconeguda sexualitat de la fauna
Barcelona disposa d'una oficina de troballes / Foto: ACN
Una trentena d’incidents amarguen una revetlla de Sant Joan massiva a Barcelona
Notícia: Una trentena d’incidents amarguen una revetlla de Sant Joan massiva a Barcelona
Comparteix
VÍDEOS | Platges desbordades amb unes 60.000 persones i algun fanalet prohibit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa