Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Policia grollera”: nou capítol de l’embolic del rellotge de 800.000 euros
  • CA

La seqüència comença amb la denúncia d’un turista nord-americà que va patir un atracament al Gòtic la setmana passada. Segons va transcendir, li havien robat un rellotge exclusiu valorat en 800.000 euros. Seria un exemplar únic amb caixa d’or blanc coberta de diamants negres, anomenat Big Bang Black Caviar. Però poques hores després, els Mossos, tenen una unitat especialitzada en rellotges de gamma alta, va descobrir que la joia que li van prendre no era una peça única, sinó que formava part d’una sèrie limitada de cinc exemplars. És més, el seu valor estimat era de 43.000 euros.

Un “error de traducció”

Durant els darrers anys s’havien presentat denúncies per la pèrdua de rellotges valorats en gairebé mig milió d’euros, però mai un de 800.000 euros. Aquest turista havia d’ostentar el rècord… però finalment no va ser així. Però com es passa de 800.000 a 43.000 euros? Doncs el turista ha donat una explicació a la premsa que ofereix un tercer episodi de la història. En declaracions al Daily Mail, ho atribueix a un “error de traducció” de la policia catalana. Explica que passava les vacances a Barcelona amb la seva dona i els seus cinc fills quan el lladre el va assaltar. Aleshores, relata que quan va posar la denúncia mai no va dir que el rellotge costés 800.000 euros, sinó 80.000. De fet, explica al rotatiu que va declarar “sense traductor”.

És més, explica que “no recordava” quant havia costat el rellotge, però que després que la policia insistís tant en una xifra, va ser quan va dir 80.000. I l’home pensa que va ser aleshores quan “accidentalment”, el policia “va afegir un zero més”.

“La policia va ser grollera amb mi”

L’home diu que va comprar-lo en “una subhasta benèfica fa sis anys pel seu 40è aniversari”, després el va assegurar juntament amb els seus “molts” altres rellotges. Insisteix que el rellotge està assegurat com totes les seves peces, i que “deixarà que la companyia d’assegurances decideixi quin és el valor real del mateix”. Sosté que la “policia espanyola va ser grollera” amb ell des del principi i que mai va ser considerat una víctima quan hauria de ser-ho.

“Sóc la víctima aquí, em van assaltar davant dels meus fills en el que se suposa que havien de ser unes vacances agradables. Els meus fills estan plorant histèricament. Què vaig fer malament? Em van robar el rellotge”, sentencia.

Més notícies
Imatge d'arxiu dels Mossos fent entrar un detingut al cotxe policial / Mossos d'Esquadra
Una foto delata els dos lladres d’un rellotge de luxe a Barcelona
Notícia: Una foto delata els dos lladres d’un rellotge de luxe a Barcelona
Comparteix
Els presumptes autors del robatori del rellotge valorat en 36.000 euros han entrat a presó
Agents dels Mossos patrullen per Barcelona / Mossos
Roben un rellotge de 800.000 euros a un turista quan passejava pel Gòtic
Notícia: Roben un rellotge de 800.000 euros a un turista quan passejava pel Gòtic
Comparteix
Aquest és el robatori d'un rellotge més car que s'ha denunciat fins ara a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa