Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre el pagament de despeses extraordinàries en un divorci

El consultori jurídic “Espai Legal”, fruit de la col·laboració entre el TOT Barcelona i el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, abordarà aquesta primera quinzena d’octubre els dubtes relatius al pagament de les despeses extraordinàries en el divorci.

Després de resoldre dubtes dels lectors sobre la declaració de renda, arrendaments, qüestions hereditàries, divorcis i separacions, compravenda d’immobles, dubtes relatius a la llei de la segona oportunitat i sobre la custòdia compartida i el règim de visites; aquesta primera quinzena d’octubre el consultori rebrà dubtes sobre quin dels progenitors ha de pagar les despeses extraordinàries en el divorci.

Qüestions com qui ha de pagar el dentista, les activitats extraescolars, les clases de reforç o els casals d’estiu, són les que habitualment es reben als despatxos d’advocats en relació a les discrepàncies en els pagaments de les despeses extraordinàries.  

Fins al divendres 15 d’octubre podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides al pagament de les despeses extraordinàries a l’adreça [email protected].

El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet Alonso-Cuevillas que els respondràn en un contingut especial en els següents dies.

Recordeu: consultes sobre les qüestions relatives al pagament de les despeses extraordinaries en els divorcis, fins al 15 d’octubre a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa