Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre custòdia compartida i al règim de visites
  • CA

El consultori jurídic “Espai Legal”, fruit de la col·laboració entre el TOT Barcelona i el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, abordarà aquesta segona quinzena de juliol els dubtes relatius a la custòdia compartida i al règim de visites.  

Després de resoldre dubtes dels lectors sobre la declaració de renda, arrendaments, qüestions hereditàries, divorcis i separacions, compravenda d’immobles i dubtes relatius a la llei de la segona oportunitat; aquesta segona quinzena de juliol el consultori rebrà dubtes sobre la custòdia compartida i el règim de visites. Qüestions com la forma d’exercir la custòdia compartida, o com fer el repartiment del règim d’estances dels fills amb cada progenitor, la forma de pagament de les despeses o a quin dels dos progenitors se li pot atribuir l’ús del domicili són les que habitualment es reben als despatxos d’advocats.

Fins al divendres 30 de juliol podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides a la segona oportunitat per correu electrònic a l’adreça [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa