Els CAP Gòtic i Passeig Sant Joan tindran 19 consultoris en barracons

Ajuntament i Generalitat segueixen buscant una ubicació definitiva pels dos ambulatoris

El CAP Gòtic i el CAP Passeig Sant Joan, dos dels ambulatoris pendents de reubicació a Barcelona i amb instal·lacions precàries per afrontar la pandèmia, disposaran de mòduls provisionals en terrenys propers a mode d’ampliació exterior. No obstant, aquesta solució temporal només els aportarà 9 i 10 consultoris extra respectivament. 

La regidora de Salut, Gemma Tarafa, ha respost al plenari a JxCat que l’Ajuntament i el Consorci Sanitari de Barcelona segueixen treballant en la cerca d’espais adients per al trasllat definitiu. Els veïns i la direcció dels centres havien demanat solucions urgents, si calia en forma d’ambulatori de campanya com la carpa instal·lada davant l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Les administracions, però, han preferit optar per barracons fixes en comptes de carpes temporals.

Els mòduls del CAP Gòtic s’ubicaran a la plaça Joaquim Xirau i els del CAP Passeig Sant Joan seran a l’interior d’illa del carrer Ali Bei. “En el cas del Gòtic el calendari aproximat és de 4 mesos”, ha dit Tarafa, que no obstant ha assenyalat al Govern català com a responsable d’establir el “calendari definitiu” de l’estrena. 

Més informació

Nou comentari