Els CAP Gòtic i Passeig Sant Joan tindran 19 consultoris en barracons

El CAP Gòtic i el CAP Passeig Sant Joan, dos dels ambulatoris pendents de reubicació a Barcelona i amb instal·lacions precàries per afrontar la pandèmia, disposaran de mòduls provisionals en terrenys propers a mode d’ampliació exterior. No obstant, aquesta solució temporal només els aportarà 9 i 10 consultoris extra respectivament. 

La regidora de Salut, Gemma Tarafa, ha respost al plenari a JxCat que l’Ajuntament i el Consorci Sanitari de Barcelona segueixen treballant en la cerca d’espais adients per al trasllat definitiu. Els veïns i la direcció dels centres havien demanat solucions urgents, si calia en forma d’ambulatori de campanya com la carpa instal·lada davant l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Les administracions, però, han preferit optar per barracons fixes en comptes de carpes temporals.

Els mòduls del CAP Gòtic s’ubicaran a la plaça Joaquim Xirau i els del CAP Passeig Sant Joan seran a l’interior d’illa del carrer Ali Bei. “En el cas del Gòtic el calendari aproximat és de 4 mesos”, ha dit Tarafa, que no obstant ha assenyalat al Govern català com a responsable d’establir el “calendari definitiu” de l’estrena. 

Nou comentari

Més notícies
L'entrada del CAP Gòtic de Barcelona / Google Street View

Els barracons provisionals del CAP Gòtic, llestos en “4 mesos màxim”

El districte de Ciutat Vella preveu disposar al setembre d'un estudi per a la reubicació definitiva
Sanitaris treballant al CAP Passeig de Sant Joan / D.C.

Els CAPs pendents a Barcelona, més urgents que mai

Repassem els centres d'atenció primària que afronten el seu dia a dia amb unes condicions més deficitàries
Fins a 8 Centres d'Atenció Primària s'han manifestat a Barcelona / D.C.

Els crits d’emergència dels CAP es multipliquen per tot Barcelona

Fins a 8 centres d'atenció primària s'han reunit avui a plaça Sant Jaume per reclamar millores als edificis on treballen
Veïna protestant pel CAP del seu barri al passeig de Sant Joan / @nou_cap

Victòria inicial de veïns i sanitaris dels dos CAP en rebel·lia

L'Ajuntament ha acabat cedint a les peticions dels ambulatoris de tenir una mínima ampliació d'urgència a prop dels actuals centres d'atenció primària