Colau es reivindica com a “primera dona bisexual alcaldessa de Barcelona”

Inaugura un centre LGTBI municipal al barri de Sant Antoni

“Abans es deia allò de ‘las ventana están llena de lesbianas y los balcones están llenos de maricones’ i ja és hora que ocupem els carrers i les places amb alegria i llibertat. Per tant, per a mi és un orgull, com a primera dona alcaldessa de Barcelona, com a primera dona bisexual alcaldessa de Barcelona i com a primera dona i alcaldessa bisexual d’origen humil, perquè la meva experiència i aquest centre que avui s’inaugura no serien possibles si no fos perquè aquesta és una ciutat valenta”. 

Aquesta és la declaració d’Ada Colau, recollida per Betevé, que ha marcat aquest dissabte la inauguració del primer centre municipal LGTBI, al barri de Sant Antoni. Colau ja havia parlat de la seva condició sexual fa un any i escaig quan va anar al programa Sálvame i va explicar que havia tingut una “relació molt important” amb una dona a Itàlia.  

Segons fonts municipals,  el centre oferirà les activitats que programi però també “acollirà diverses entitats de la comunitat LGTBI de la ciutat”. La seu és al número 22 de Borrell, té 1.254 metres quadrats i té una plantilla professional dirigida per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya. El pressupost que s’ha dedicat a construir el centre ha sigut de 1,7 muilions d’euros, segons l’Auntament.

Més informació

Nou comentari